L’Escola Joan Marquès i Casals visita l’Estadi

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La classe de 2n ‘B’ de Primària de l’Escola Joan Marquès i Casals visita l’Estadi del Terrassa FC en la tercera edició del ‘Batec experience’

Els protagonistes de la tercera edició del ‘Batec experience‘ va ser l’Escola Joan Marquès i Casals. Aquest dimarts s’ha celebrat la tercera visita del ‘Batec experience’ a l’Estadi Olímpic del Terrassa. Uri Vives i Eder González, del primer equip, han rebut als nens i han jugat un partidet al final de la visita. El club ha repartit entrades gratuïtes, calendaris i flyers per formar part de la Grada Jove.

La classe de 2n B de primària de l’Escola Joan Marquès i Casals ja ha visitat les instal·lacions de l’Estadi Olímpic de Terrassa i ha viscut una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. L’excursió, que s’ha produït a partir de les 10h del matí i s’ha allargat unes dues hores, ha inclòs un repàs a la història del club i ha comptat amb la presència de dos dels jugadors de la primera plantilla.

Uri Vives i Eder González amb els petits

Els jugadors del primer equip Uri Vives i Eder González han participat en el tercer ‘Batec experience’ de la temporada i han acompanyat als prop de 25 nens en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. Tots dos jugadors, a més, han xerrat i han respost les moltíssimes preguntes que tenien preparades els nens, han signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, han jugat un partidet amb tots ells i s’han una fotografia des de la gespa de l’Estadi Olímpic. Els nens, a part de viure una experiència diferent a l’Estadi Olímpic de Terrassa, ja que han visitat el museu i la llotja del camp, entre d’altres espais, s’han endut un calendari i una entrada gratuïta amb acompanyant per al proper partit que disputarà el Terrassa FC a casa (aquest diumenge 12 de març a les 17h contra la UE Olot).

El ‘Batec experience’ és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors del club que inclou una visita guiada per Josep Manel Gómez, Jaume Tost, Andrés Aneas i Carlos Calasanz a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari