L’Escola Goya visita l’Estadi Olímpic

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Els alumnes de 4t de primària de l’Escola Goya han visitat l’Estadi Olímpic aquest matí en el que suposa la segona visita del ‘Batec experience’

Aquest dimecres l’Escola Goya ha gaudit de la segona visita del ‘Batec experience’ a l’Estadi Olímpic del Terrassa. Àlex Fernández i Marc de Val, del primer equip, han rebut als nens i s’han fet una fotografia amb tots ells. El club ha repartit entrades gratuïtes, calendaris i flyers per formar part de la Grada Jove.

Els alumnes de quart de primària de l’Escola Goya de Terrassa ja han visitat les instal·lacions de l’Estadi Olímpic i han viscut una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. La visita, que s’ha produït a partir de les 10h del matí i s’ha allargat fins les 12h del migdia, ha inclòs un repàs a la història del club i ha comptat amb la presència de dos dels jugadors del primer equip.

Àlex Fernández i Marc de Val amb els nens i nenes

Els jugadors del primer equip Àlex Fernández i Marc de Val han participat en el segon ‘Batec experience’ de la temporada i han acompanyat als prop de 25 nens en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. Tots dos jugadors, a més, han xerrat i han respost les preguntes dels nens, han signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, s’han una fotografia des de la gespa de l’Estadi Olímpic amb els alumnes de l’Escola Goya de Terrassa.

Els nens, a part de viure una experiència diferent a l’Estadi Olímpic de Terrassa, ja que han visitat el museu o els vestidors, entre d’altres espais, s’han endut un calendari i una entrada gratuïta amb acompanyant per al proper partit que disputarà el Terrassa FC a casa (diumenge 12 de març a les 17h contra la UE Olot).

El ‘Batec experience’ és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors del club que inclou una visita guiada per Josep Manel Gómez, Jaume Tost i Andrés Aneas a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari