L’Escola de Ciclisme Vallès fa un any

L’Escola de Ciclisme Vallès fa un any

Ja fa un any que va començar a prendre forma l’Escola de Ciclisme Vallès. Tot i que les seves classes van iniciar-se al mes de gener, ara fa just un any que va començar el club i tot el procés de constitució d’aquest.

El club comptava amb 5 nens, tots ells fills dels membres de la junta i, actualment compta ja amb gairebé una trentena d’infants entre el 5 i els 14 anys.

La pràctica principal aquest primer any ha estat la modalitat de carretera, fent classes al Circuit Municipal de Terrassa; i actualment a l’Escola de Ciclisme Vallès es pot practicar la BTT i Ciclo Cross (modalitat a la qual es dedica els mesos d’hivern), la pista al Velòdrom d’Horta (modalitat a la qual es dedica tot l’any) i la carretera (modalitat a la qual es dedica els mesos de primavera-estiu).

Actualment s’està treballant des de la junta amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, en trobar un lloc amb seguretat per a la pràctica de la BTT, algun espai tancat, donat l’elevat nombre d’infants amb el que treballa l’escola.

Aquest any, com a novetat, a part de les classes extraescolars de dimarts i dijous (18 a 20 hrs) i de pista els dilluns al Velódrom d’Horta ( de 18 a 20 hrs), l’Escola de Ciclisme Vallès, proposa també una escoleta de BTT els dissabtes de forma quinzenal donant un servei demanat per moltes famílies. Una altra de les novetats, amb l’ànim de promoure el ciclisme a la ciutat, són les sortides familiars; en aquest cas, es tracta d’una activitat mensual, dirigida a famílies, amb les quals es dedica un matí de diumenge, a descobrir rutes pels voltants de Terrassa.

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de novembre es pot gaudir de totes dues novetats.

Author: Escola de Ciclisme Vallès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada