Accident comerç cotxe

L’alcohol deixa quatre accidents aquest cap de setmana

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Quatre accidents sense ferits amb conductors que havien begut alcohol durant aquest cap de setmana a la ciutat de Terrassa

L’alcohol deixa quatre accidents sense ferits a Terrassa aquest cap de setmana. A les 22.45 h de divendres, un particular va informar la Policia Municipal que el seu vehicle, que estava estacionat, havia estat impactat per un cotxe el conductor del qual presentava símptomes d’haver begut. Els fets van passar al carrer dels Voluntaris Olímpics, a l’alçada del carrer dels Jocs Olímpics. La unitat policial desplaçada va sotmetre el conductor responsable a les proves d’alcoholèmia, amb resultats de 0,66 mg/l i 0,61 mg/l, motiu pel qual van sancionar administrativament el conductor i van immobilitzar el vehicle.

Dissabte, poc després de les 20 h, la Policia Municipal va rebre la trucada d’un conductor que acabava de tenir un accident de trànsit: un vehicle havia colpejat el seu per darrera mentre estava en el carril lateral d’accés als aparcaments de Parc Vallès. Una unitat policial es va adreçar al lloc i va comprovar com el conductor responsable dels fets estava greument afectat pel consum d’alcohol, per la qual cosa va ser traslladat fins a la seu policial. Les proves d’alcoholèmia van donar resultats de 0,96 mg/l i 0,99 mg/l. La Policia Municipal va immobilitzar el vehicle al dipòsit municipal i van instruir diligències penals.

Dos més diumenge

A les 6.15 h de diumenge, uns ciutadans es van presentar a les dependències policials per facilitar les dades d’un vehicle que havien vist impactar contra diverses pilones de la plaça dels Països Catalans, marxant del lloc a continuació. Els agents van recórrer la zona i aviat van localitzar el vehicle al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans. El seu conductor va donar resultats de 0,90 mg/l a les proves d’alcoholèmia, per la qual cosa es van instruir diligències penals. Eco-Equip va retirar les pilones malmeses i va netejar la via al lloc afectat per les col·lisions, mentre que la grua municipal es va fer càrrec del vehicle.

I aquesta passada nit, minuts abans de les 21.30 h, un turisme ha col·lidit contra la tanca protectora que separa la carretera de Matadepera del lateral, a l’alçada de Can Tusell. La conductora ha donat resultats de 0,31 mg/l i 0,26 mg/l a les proves d’alcoholèmia, motiu pel qual ha estat sancionada administrativament. La grua municipal ha estacionat correctament el vehicle.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari