L’AJEC crida a la vaga el dia 9 de març

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’AJEC crida a la vaga el proper 9 de març contra la LOMCE i es realitzarà una manifestació a la Plaça del Progrés a partir de les 10 hores

L’AJEC crida a la vaga a la ciutat de Terrassa. El govern del Partit Popular, ignorant les protestes de gairebé tota la comunitat educativa, no vol tirar enrere la LOMCE. Així doncs, diverses entitats i sindicats d’estudiants i de professorat hem convocat una jornada de vaga i mobilitzacions en contra de la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa, la LOMCE o Llei Wert.

Aquesta llei, que ja fa més cinc anys de la seva l’aprovació, no ha suposat més que perjudicis per al sistema educatiu català i que sobretot hem pagat els estudiants. La perduda de democràcia, el control del currículum per part del ministeri o l’atac al català són alguns dels greuges que la comunitat educativa no estem disposats a acceptar.

Per això, el proper dijous 9 de març tindrà lloc una vaga general d’educació a tots els nivells. Des de l’AJEC convoquen a totes les estudiants, des d’instituts fins a universitats, per exigir d’una vegada per totes i de manera unitària amb tota la comunitat educativa la derogació de la LOMCE, alhora que exigim la desobediència de la mateixa per part de la Generalitat.

Manifestació

La manifestació tindrà lloc el dijous 9 de març a les 10h a la Plaça del Progrés de Terrassa, organitzada conjuntament per SEPC Montserrat Roig, Cercle de Joves de Terrassa i Estudiants Aimerigues.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari