L’AEMMT agraeïx la col·laboració rebuda

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa agraeï la col·laboració rebuda per part dels patrocinadors celebrant un dinar amb ells

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) celebra el dinar de patrocinadors i la “paella dels voluntaris” per agrair la important col·laboració rebuda i necessària en l’organització d’un dels esdeveniments més rellevants de la nostra ciutat, La Mitja Terrassa. 

Demà divendres, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitza el seu tradicional dinar de patrocinadors de la Mitja Marató Terrassa, que ha celebrat aquest mes de gener la seva divuitena edició, amb l’objectiu d’agrair personalment a totes aquelles empreses i entitats que col·laborant de forma important amb el desenvolupament d’aquesta prestigiosa cursa que acull la nostra ciutat.

Representants de les diferents entitats col·laboradores, autoritats de la nostra ciutat, dirigents de la federació catalana d’atletisme i membres de l’AEMMT, es reuniran per celebrar aquest habitual dinar on el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, farà les valoracions d’aquesta darrera edició de la Mitja Terrassa.

Per una altra banda, també s’ha celebrat la tradicional “paella dels voluntaris” de la Mitja, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa en agraïment a aquest col·lectiu que participa de forma molt activa en la celebració de la Mitja Marató i que formen una part important del reconeixement que té la Mitja Marató de Terrassa com una prova important i de prestigi. Més de 200 persones es van reunir en les instal·lacions del CN Terrassa per gaudir d’aquesta “paella” de germanor.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari