L’AEMMT agraeix als patrocinadors la seva col·laboració

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’AEMMT celebra un dels darrers actes de la divuitena edició de la Mitja Marató de Terrassa on agraeix als patrocinadors la seva col·laboració

Divendres passat l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa va organitzar el seu habitual dinar amb el que agraeix als patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa, prova que ha celebrat aquest mes de gener la seva majoria d’edat, amb l’objectiu d’agrair personalment a totes aquelles empreses i entitats que col·laborant de forma important amb el desenvolupament d’aquesta prestigiosa cursa que acull la nostra ciutat.

Representants de les diferents entitats col·laboradores, autoritats de la nostra ciutat, dirigents de la federació catalana d’atletisme i membres de l’AEMMT, aproximadament una seixantena de persones, es van reunir en l’Hotel Don Cándido de Terrassa on durant el transcurs del dinar van conèixer els resultats d’aquesta divuitena Mitja Marató de Terrassa.

El president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, en el seu discurs, va agrair als assistents la confiança dipositada envers la Mitja Terrassa, “la Mitja no és millor ni pitjor, és diferent”. Otero va destacar que no només es tracta d’un esdeveniment esportiu, “és una activitat esportiva-social-solidària de la nostra ciutat. Si no som solidaris que poc vencedors que serem”. Animant als assistents a continuar treballant tots plegats.

En representació de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, regidor d’esports, es va dirigir als assistents reconeixent la importància de la Mitja Marató per la nostra ciutat i destacant “aquest esperit d’entitat i cohesió. Treballar per la mitja i una ciutat més esportiva”.

La Mitja Terrassa: “millor organització d’esdeveniments esportius 2016”

Aquesta jornada també va estar marcada per l’important guardó que va recollir el president de l’Entitat, Sr. David Otero, en el certament “Nit de l’Esportista Terrassa 2016” quan la Mitja Marató de Terrassa va ser escollida com la millor Organització d’esdeveniments esportius. Sens dubte, una important recompensa per una Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa que té com a objectiu superar-se edició darrera edició en la celebració d’aquesta prestigiosa prova d’atletisme de la nostra ciutat que forma part important dins del calendari de curses atlètiques.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari