La revetlla de Cap d’any repeteix al Raval

La revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat repeteix degut a l’èxit

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Cultura, organitzarà el proper 31 de desembre, per segon any consecutiu, la revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat

L’objectiu és oferir a tots els terrassencs i terrassenques un espai on rebre l’any nou de la millor forma possible, en un ambient festiu, envoltats dels seus i a la seva ciutat.

La Revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i estarà conduïda pels actors Mònica Pérez i Jordi Ríos, que seran els encarregats de presentar una revetlla de format tradicional, que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A les 0 h, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible perquè tots els assistents puguin celebrar l’entrada de l’any. Les persones que vulguin celebrar l’entrada de l’any nou al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició. Per motius de seguretat, no es podrà accedir a l’espai reservat per la festa amb ampolles i gots de vidre. Un cop estrenat l’any, es demanarà la implicació del públic per demanar els millors desitjos de cara al 2017 i es donarà pas al ball i la música, a càrrec d’una sessió del DJ Javi Trabubu, que oferirà una selecció musical destinada a tot tipus de públic.

La proposta vol contribuir a fer encara més amplia i diversa l’extensa oferta cultural, tradicional i lúdica existent a la ciutat els dies de Nadal.  L’Ajuntament ofereix l’oportunitat de celebrar l’entrada de l’any nou sense necessitat de desplaçar-se, a prop de casa, en un context lúdic i festiu, on tothom pugui viure la nit de cap d’any a la ciutat en un ambient familiar. Enguany a més, i per primera vegada, la revetlla es podrà seguir en directe per Canal Terrassa que oferirà un programa especial a partir de les 23.30 h.

Dispositiu de seguretat per accedir

Per evitar, en la mesura del possible, el risc d’accidents, s’establiran tres punts d’accés, oberts des de les 23 h, al Raval de Montserrat: pel carrer dels Gavatxons, el carrer Cremat i el carrer del Peix. En aquests punts de control, la Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada, i de membres de Voluntaris.

Terrassa, facilitarà l’accés dels assistents a la revetlla, evitant l’entrada de recipients de vidre al Raval. Per aquest motiu, es recomana als assistents portar la seva consumició en recipients de plàstic.

En els tres punts d’accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de plàstic a tothom que ho demani. Per a més informació podeu consultar a la pàgina web.

Dispositiu especial reforçat de neteja

Igualment, es reforçarà el dispositiu de neteja i de recollida de residus per al correcte desenvolupament de la Festa de cap d’any del Raval de Montserrat. Així, el dia 31 de desembre hi hauran 3 iglús pel vidre, 6 contenidors de 360 l per a la resta i 6 contenidors de 360 l pels envasos, que es retiraran el dia1 de gener al matí. La neteja viària es reforçarà tant en el servei de nit com de matí.

El Bus de Nit avingudes funcionarà fins a les 4 de la matinada

Amb l’objectiu que tota la ciutadania tingui accés a la revetlla de Cap d’Any, estarà operativa la línia L16 Bus de Nit, que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4 h. D’aquesta manera, es vol facilitar que els ciutadans que ho desitgin puguin assistir a la revetlla en transport públic sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada