La cultura no s’atura, els autobusos SI

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Altre avaria d’un autobus de TMESA de la L-2 a Les Arenes ahir al vespre

La unitat portava donant problemes i queixes dels usuaris a xarxes,  per l’avaria de l’aire condicionat i temperatures de fins a 35º a dins

L’autobus espatllat va provocar el tall circulatori del Carrer Joan XXIII, tant a vehicles com a altres unitats d’autobusos de la Línia 3 que van haver de recular per continuar el servei

De ben petits ens ensenyen a les escoles que abans de construir la teulada cal tenir uns bons fonaments i una bona base per mantenir tota la estructura, que mantingui, l’edifici, l’empresa, qualsevol projecte i les nostres pròpies vides. Gran veritat que comprovem empíricament amb els nostres anys, les nostres vides el nostre entorn, barris i ciutat.

Ahir, comprovàvem de nou que les xarxes socials de la ciutat s’escalfaven amb el no funcionament d’aires condicionats a algun autobus de TMESA de la Línia 2, Centre – Les Arenes La Grípia Sant Llorenç.

De tots es sabut que que ja portem tres unitats cremades a la nostra ciutat, i que el descontent va en augment. Primer pel perill que comporta i la seguretat als passatgers. Gràcies a Déu no ha passat res, però comencem estirar massa de la corda i temptat a la casuística, les probabilitats de tornar a tenir incidents i accidents cada cop és més alta, com ho comproven diàriament els usuaris dels transport públic, un dels més valorats a les enquestes fa 15 anys, i dels pitjors conjuntament amb la neteja i brutícia en aquest moment.

Ahir varem acabar el dia amb altre episodi d’avaria, autobús col·lapsant la circulació del carrer Joan XXIII, i el bus que venia darrera L-3 que va haver de recular fins que varen venir els mecànics, a recollir la unitat per portar-lo a cotxeres.

Als darrers plens veiem com de la necessitat de tenir un servei digne de transport públic, totes les forces en fan arma política, i no es posen d’acord en si han de ser elèctrics, si han de ser híbrids, si han de ser 4 o si han de ser 10.

Segur que heu vist unes noves unitats d’autobusos, que son velles repintades, aquestes son de segona mà, amb una petita diferència, pel que comenten usuaris del servei, les unitats de segona mà, estan millor que les unitats més modernes que circulen i amb les que no parem de tenir incidències.

Malgrat ens hem posat en contacte amb els responsables de TMESA en reiterades vedades telefònicament i per escrit, sempre renuncien a fer declaracions, dirigint-nos a l’Ajuntament de Terrassa.

Des de la nostra redacció de Terrassa Notícies i com a usuaris diaris dels autobusos us llancem la pregunta públicament a veure si aixì rebem resposta:

Quin manteniment s’ha fet durant aquests darrers 10 anys per trobar-nos com estem?

Quina planificació de compra anual de noves unitats s’ha fet per tenir tota la flota fora obsoleta?

Quina responsabilitat te TMESA, els tècnics municipals i polítics d’aquesta situació?

Que pensa fer el govern sociovergent amb el consens de l’oposició per solventar-ho?

On son els diners que havien d’haver anat pel maneniment correcte de les unitats?

Cal que arribem a tenir una desgràcia, per lamentar-nos?

Podeu fer els vostres comentaris sota aquest post.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

1 comment

On son els diners que havien d’haver anat pel maneniment correcte de les unitats?
TMESA és una empresa lladre. TMESA s’aprofita dels usuaris i l’ajuntament sembla que ajuda a que sigui així.

Deixa un comentari