Just Sociats s’incorpora al CN Terrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Acord de col·laboració entre el Club Natació Terrassa i l’esportista Just Sociats per la secció d’excursionisme per dues temporades

El Club Natació Terrassa i Just Sociats han signat un conveni de col·laboració pel qual l’esportista s’incorpora a la secció d’excursionisme de l’entitat. L’acord té una vigència de dues temporades, l’actual i la 2017-2018.

El conveni contempla que Sociats, un esportista que practica diverses disciplines, competeixi pel club en les curses de muntanya i de raquetes de neu que afronti. En aquest sentit, el bagenc tindrà accés als serveis de salut (gabinet medicoesportiu, fisioteràpia i osteopatia) en les mateixes condicions que la resta d’esportistes d’alt nivell de l’entitat.

Al seu torn, Sociats durà a terme dos clínics oberts a tots els socis, dirigits especialment als membres de les seccions d’atletisme, excursionisme i triatló, així com sis entrenaments públics planificats per ell mateix.

L’acord també concreta aspectes relatius a la imatge de l’esportista en les competicions. Sempre que no entri en conflicte amb els seus patrocinadors oficials, Sociats portarà el logotip del CN Terrassa en la samarreta i la jaqueta en els podis i es farà fotografies amb la indumentària oficial del club en les curses en què participi.

Quatre Copes del Món de curses de muntanya

L’esportista bagenc, de 39 anys i resident a Terrassa, compta amb un palmarès notable en diverses especialitats. És un habitual de les seleccions catalana i espanyola de curses de muntanya. En aquest àmbit, destaquen les quatre Copes del Món de curses de muntanya aconseguides amb la selecció catalana, modalitat en la qual ha estat també campió de Catalunya i subcampió d’Espanya.

Pel que fa a les curses amb raquetes de neu, Sociats posseeix dos títols europeus i va proclamar-se subcampió del món l’any 2015 a Canadà. Així mateix, cal subratllar que va vèncer la ultra Matagalls-Montserrat l’any 2012 i que ha estat capaç de guanyar Kilian Jornet en dues ocasions.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari