VII Jornada sobre la violència de gènere MútuaTerrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La VII Jornada sobre la violència de gènere MútuaTerrassa que tindrà lloc demà, abordarà les repercussions en l’adolescent

Demà dimecres es celebrarà la setena edició de la jornada sobre violència de gènere MútuaTerrassa, enguany sota el títol “Violència de gènere en l’àmbit de l’adolescent”. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa i la Dra. Olga Casado, presidenta de la Comissió contra la Violència de Gènere de l’entitat. A la cloenda hi intervindrà la Dra. Inma Navazo, directora d’Atenció Primària de MútuaTerrassa i la Sra. Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa.

La jornada consistirà en una conferència inaugural relativa a les perspectives de gènere en termes de construcció socioemocional de la mirada adolescent i dues taules rodones. La primera abordarà com es manifesten les relacions de violència masclista en els diferents àmbits de l’adolescent i la segona tractarà sobre els programes d’intervenció. La ponència final parlarà sobre les expectatives de futur per arribar a una societat igualitària i sense violència.

“Violència de gènere: no passis!”

L’Hospital de Dia d’Adolescents de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa presentarà demà, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’exposició “Violència de gènere: no passis!”. Es tracta d’una mostra en la qual hi ha intervingut diversos joves amb el propòsit de reflexionar -mitjançant fotografies realitzades per ells mateixos- sobre els diferents tipus de violència de gènere que es donen entre els adolescents i que moltes vegades passen desapercebudes.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari