Jornada de la Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari de la Sanitat a Catalunya

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Avui s’ha celebrat la Jornada de la Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari de la Sanitat a Catalunya i l’acte ha comptat amb més de 160 professionals

Avui s’ha celebrat a l’Hospital de Terrassa la Jornada de la Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari a Catalunya, organitzada per Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

L’acte, que ha comptat amb la participació de més de 160 professionals de l’àmbit sanitari d’arreu de Catalunya i Balears, ha tingut per objectiu compartir coneixements i innovacions en referència als temes estratègics en relació a l’atenció al ciutadà i facilitar el networking entre professionals de Gestió de Pacients i Atenció al Ciutadà (GPAC).

La inauguració ha estat a càrrec del Dr. Alfredo Garcia, director gerent del CST, i de la Sra. Núria Pagès, directora de GPAC del CST i membre de la Junta de la SEAUS i Vocal de Catalunya i Balears que ha destacat “des de la SEAUS promovem la reflexió, la participació i la formació amb l’objectiu de millorar l’atenció als ciutadans del sistema de salut”.

La jornada ha comptat amb tres taules de debat que han servit per transmetre i posar en valor les últimes novetats en referència a l’accessibilitat en l’atenció ambulatòria especialitzada i els diferents models de gestió de pacients i atenció al ciutadà; la qualitat d’aquesta atenció; i finalment la formació dels professionals de gestió de pacients.

En relació a la formació, la SEAUS en col·laboració amb la Unió Consorci i Formació (UCF) ha posat en marxa aquest any el “Postgrau en gestió de clients i atenció a l’usuari. Excel·lència en l’experiència pacient”. La cloenda ha comptat amb la participació del Sr. Joan Lluís Piqué, gerent d’Atenció Ciutadana del CatSalut, i de la Sra. Mercè Tella, vicepresidenta de la SEAUS.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari