Jordi Ballart assisteix a la presentació de la T-Mobilitat

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’alcalde Jordi Ballart va assistir a la presentació de la T-Mobilitat de l’Autoritat del Transport Metropolità que va tenir lloc al Mobile World Congress

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, ha assistit aquest matí a la presentació de la T-Mobilitat de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en el marc del Mobile World Congress que ha tingut lloc al Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Durant l’acte, l’alcalde ha pogut comprovar el funcionament del nou sistema de pagament del transport públic mitjançant la tecnologia de xip sense contacte que es posarà en marxa amb la implantació de la T-Mobilitat. La visita, que ha tingut lloc a l’estand de l’ATM de Barcelona, ha estat organitzada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

A més de l’alcalde de Terrassa, també han assistit a aquesta presentació el president de l’AMTU i alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, i altres membres del Comitè Executiu de l’AMTU, representants dels municipis d’Arenys de Munt, Manresa, Montornès del Vallès, Premià de Mar, Sabadell i Sant Cugat de Vallès, a més del director general de l’AMTU, Joan Prat.

Totes aquestes poblacions formen part de l’AMTU, associació que agrupa 91 entitats, entre les quals hi ha 89 municipis i 2 consells comarcals, amb una població representada de 2 milions d’habitants i un volum de viatgers urbans transportats de prop de 42 milions el 2016.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari