International House la teva escola d’idiomes

Façana de l'escola Internacional House a Terrassa

International House la teva escola d’idiomes

Escola d’idiomes International House

Carrer de la Rasa, 50

+34 93 788 84 62

ihterrassa@ter.ihes.com

International House arriba a Terrassa

Al 1977 arriba l’empresa a Terrassa en associar-se amb una acadèmia de la ciutat. En els seus inicis, només oferia anglès, però la seva internacionalitat ha provocat un creixement tan gran que actualment s’ofereix anglès, alemany, francès i castellà per a estrangers. Tot això amb els estàndards d’aquesta organització: garantía de qualitat per a pares i alumnes amb els millors professors.

El personal a International House

Com a empresa, totes les escoles segueixen un mateix procès de sel·lecció de personal. Els professors han de ser llicenciats i han d’haver fet un curs per ensenyar l’idioma a estrangers. A més, el professor ha de tenir una mínima qualificació reconeguda mundialment i no només al país d’origen.

També es preocupen per l’experiència en l’ensenyament d’idiomes en nens, detall molt important per l’escola International House, i persones amb ganes de continuar formant-se com a professors i guanyar en especialitats.

Formació continua del professorat

El professor ja forma part de la plantilla d’International House i la clau per mantenir-los contents són els incentius. L’escola ofereix la possibilitat de continuar amb la seva formació ja que International House ensenya als alumnes però també continuen aprenent un cop formen part de l’escola.

International House ofereix un bon ambient de treball pel professor, seguretat i estabilitat en el lloc de treball i la possibilitat d’ampliar el currículum del profesional.

La plantilla d’International House

Cal destacar que la pròpia directora de l’escola, Anne, va ser professora del centre. La direcció, durant el curs, fa reunions de desenvolupament amb el professor per veure que volen, quin procés i quins progressos tenen. Aquests professors, a més, tenen la possibilitat de formar-se com a examinadors donat que la pròpia escola té el permís que permet fer exàmens oficials.

Es busca la bona sintonia amb tota la plantilla i l’escola realitza activitats amb els alumnes però també amb els propis professors. Creuen molt en els valors i en la bona relació que ha d’existir a l’equip per a que hi hagi una bona convivència. És clau la comunicació interna en l’empresa. El motiu és que l’administració i direcció de l’escola International House són de la ciutat de Terrassa, però els professors arriben d’altres països com Austràlia, Escòcia o Anglaterra, entre d’altres, i s’ha d’aconseguir un bon ambient de treball.

Aquest resultat es veu reflectit en la renovació, any rere any, de la majoria dels professors. Molts dels més de 20 professors que hi ha a International House porten tota la seva vida professional a l’escola. Altres són nouvinguts després de superar el procés de selecció i els que han marxat, encara mantenen el contacte. Molts dels que ja no hi són han tornat al seu país a treballar o han obert altres escoles fora de Barcelona, però sempre que poden visiten International House perquè es van trobar com a casa.

Quant a Redacció Terrassa Vallès Occidental

Redacció Terrassa Notícies redaccio@terrassanoticies.com

Related posts

Deixa un comentari

*