Façana de l'escola Internacional House a Terrassa

International House et porta a l’estranger per millorar l’idioma

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Millora el teu nivell de llengua estrangera amb International House i les seves estades a l’estranger

Escola d’idiomes International House Terrassa

Carrer de la Rasa, 50

08221 Terrassa

+34 93 788 84 62

ihterrassa@ter.ihes.com

International House organitza estades a l’estranger

No tothom té temps durant la setmana per assistir a classes d’anglès, ja sigui per la feina o l’escola. International House ofereix estades a l’estranger per tal de millorar el nivell de llengua estrangera com pot ser l’anglès, l’alemany o el francès. Es tracta d’una estada mínima d’una setmana si es fa de manera individual o bé, de dues setmanes si és en grup.

A més de millorar el teu idioma, podràs fer una immersió per conèixer la ciutat i la cultura. També poden instal·lar-se a la casa del professor, tot i que amb places limitades, i a més d’aprendre l’idioma, pots millorar les teves qualitats en la cuina, música o qualsevol activitat d’oci que el professor on vas domini.

Tipus d’estades

Segons l’edat, si es vol fer individual o en grup o l’objectiu que es cerca, International House ofereix diferents tipus d’estades a l’estranger.

Campaments. Són sortides programades per a nens i nenes entre 6 i 17 anys. Es fan a Espanya i a Andorra i allà l’alumne interactua amb alumnes d’altres països. Els destins són Cantabria, San Sebastià i Andorra.

 

Viatges amb monitor a l’estranger. Amb una durada entre dues i quatre setmanes, l’alumne viatge al destí triat entre: Belfast, Oxford, Canadà o California. En aquest cas l’edat és a partir dels 12 anys i fins als 17 i al juliol.

Immersió en la ciutat. L’alumne té l’opció de triar viatjar a l’estranger però no a fer classes, sinó a viure més la cultura i fer una immersió lingüística total gràcies a conviure amb una família. Això és possible a Irlanda per a nens i nenes de 10 fins als 17 anys. Ara, també hi ha la possibilitat d’instal·lar-se a la casa del professor que dóna classes i on conviurà amb un altre alumne que parla una altra llengua.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari