Conductors denunciats policia terrassa

Intenta fugir de la Policia per que no tenia el permís de conduir

Intenta fugir de la Policia Municipal per que no tenia el permís de conduir

El conductor va fer maniobres evasives

A les 18.45 h d’ahir, una patrulla de la Policia Municipal de servei a la plaça de Ca n’Anglada va fer indicacions per què un vehicle aturés la marxa, quan el conductor intentava fer maniobres evasives. Finalment, els agents van aturar el vehicle i van poder comprovar que el conductor no tenia cap autorització administrativa per conduir. El vehicle va ser immobilitzat com a mesura cautelar i el conductor sancionat per aquest motiu.

Col·lisió per encalç al passeig del Vint-i-dos de Juliol

Sobre les 8.15 h d’ahir, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia

Municipal d’un accident de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Prat de la Riba. L’accident va tenir lloc quan un vehicle va frenar de forma brusca per evitar atropellar un vianant que creuava la calçada amb el semàfor en vermell. Aquesta maniobra va desencadenar una col·lisió per encalç, en la que es van veure implicats tres vehicles. El vianant implicat no va poder ser identificat, ja que no es trobava al lloc de l’accident quan la Policia Municipal hi va fer acte de presència. A conseqü.ncia de la col·lisió, un dels implicats va ser traslladat al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Col·lisió a la cruïlla dels carrers de Badalona i de Vic

A les 9 h d’ahir, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit a la cruïlla del carrer de Badalona, amb el carrer de Vic. La col·lisió va tenir lloc quan el conductor d’un vehicle no va respectar el senyal d’stop ubicat al carrer de Vic que li afectava. A conseqü.ncia de la col·lisió, un ocupant d’un dels vehicles implicats va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

 

Accident entre un turisme i uns motocicleta al carrer de Saturn

A les 17.45 h d’ahir, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit al carrer de Saturn, a l’alçada del carrer de Neptú. L’accident va tenir lloc quan un turisme, que circulava lentament per trobar estacionament, en fer un canvi de carril va xocar amb una motocicleta que feia una maniobra d’avançament. A conseqü.ncia de la col·lisió, el conductor de la motocicleta va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada