Inscripcions obertes per la 19a Mitja de Terrassa

S’obren inscripcions per la 19a Mitja Marató de Terrassa

El 21 de gener de 2018 Terrassa acollirà una nova edició de La Mitja Marató de Terrassa, la 19a, i la tretzena edició de la cursa popular de 5km, la Santi Centelles

L’Associació esportiva Mitja Marató Terrassa obre inscripcions per la seva cursa estrella, la Mitja Marató de Terrassa que se celebrarà en la nostra ciutat el pròxim 21 de gener de 2018 conjuntament amb la Cursa Popular Santi Centelles, de 5 km. La Mitja Terrassa s’ha convertit al llarg de la seva història en un dels esdeveniments més significatius de Terrassa, no només en l’àmbit esportiu sinó també en l’àmbit  social.

A partir d’avui i fins al 17 de gener de 2018, s’obre el termini per participar en la 19a edició de la Mitja Marató de Terrassa i la 13a Cursa Popular Santi Centrelles de 5km. Curses que se celebraran el 21 de gener de 2018 a Terrassa, organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT).

La Mitja Terrassa s’ha convertit en una cursa de prestigi dins del calendari de curses atlètiques en l’àmbit nacional. Amb una important participació, no només en l’àmbit numèric,  sinó que també compta amb la presència de corredors d’elit en la seva línia de sortida fa que la Mitja Terrassa estigui considera com una gran cursa.

Però la Mitja Terrassa no només destaca a escala departicipació, també és considerada, pels mateixos atletes, com una de les curses que més prestacions ofereix als participants en tots els sentits. Considerada com una de les curses més segures, els corredors/res es beneficien d’una assegurança, en cas de qualsevol incident, durant el transcurs d’aquesta, així com  la presència d’un important dispositiu sanitari amb 7 desfibril·ladors entre altre tipus d’assistència.

Entre altres beneficis que s’ofereix als participants destaca també la possibilitat del desplaçament per arribar a la cursa, com el servei de rodalies de Renfe o el servei de pàrquing gratuït pels participants amb el trasllat fins a la línia de sortida. Guarda-roba, servei de massatges, fruita pels esportistes amb la fi de recuperar-se de la forma més saludable de l’esforç físic realitzat, l’habitual botifarrada, a part de les diferents activitats culturals que es realitzen abans i durant el mateix dia de la cursa.

L’entitat organitzadora, AEMMT, espera igualar o superar la participació de la darrera edició, especialment en la cursa petita, la Santi Centelles, de 5km. Una Santi Centelles que pot adquirir rellevància en aquesta edició després de l’èxit de participació que ha tingut aquesta darrera edició de la Cursa de les Dones, també de 5km, on s’ha superat la xifra de més de 2.000 participants i que ha demostrat que la dona també corre.

Inscripcions:

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web  www.mitjaterrassa.org

Fins al 31 de desembre 2017:  20 € Mitja Marató Terrassa

12 € Cursa Popular Santi Centelles

De l’1 al 17 de gener 2018:       22 € Mitja Marató Terrassa

14 € Cursa Popular Santi Centelles

 

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada