Regal In Fraganti pels Instagramers de Sant Pere Nord

In Fraganti alta perfumeria a granel

Puja fotos de la Festa Major de Sant Pere Nord 2017 a Instagram, amb l’etiqueta #festamajorsantperenord17, segueix-nos i entres al sorteig d’aquest regal de In Fraganti Terrassa.

Sorteig dilluns 10 de Juliol a les 12:00h.

In Fraganti Terrassa

Consell de Cent, 72 / Rambla Francesc Macià – Sant Pere Nord – Terrassa

Segueix-los a facebook

In Fraganti Rubí

Llobateras, 20 – Rubí

Segueix-los a facebook

Descobreix In Fraganti i no renunciaràs a portar el perfum que t’agrada

L’alta perfumeria ha evolucionat i molt, establiments com In Fraganti, ens ho demostren, no cal fer grans dispendis, per gaudir i fer gaudir de les essències més exclusives i els perfums més selectes. Els professionals de In Fraganti ens ofereixen alta perfumeria a preus molt assequibles, i escollint la quantitat que vulguis o necessitis, a la teva mida, a granel. Paga pel que necessitis ni un cèntim més, i gaudeix al 100% del perfum escollit.

Hem estat al centre de Terrassa, al carrer Consell de Cent, fent cantonada amb la Rambla Francesc Macià, a Sant Pere Nord, i Maria ens ha ensenyat tota la gamma dels perfums de moda, i els clàssics de tota la vida, a més d’essències per la llar, cosmètics i recomanacions per portar de viatge còmodament aquest estiu, per refrescar-nos.

Aprofita els preus especials molt més econòmics i aprofita’ls tot l’estiu.

Bolquers decorats el millor regal per quan arriba el nou nadó a la família

Ens ha sorprès força, la proposta per regalar a la llista de naixement. Ja sabeu la despesa que suposa l’arribada d’un nadó a la família. Maria ens proposa regalar bolquers, d’una manera força divertida, decorativa i el millor regal que agrairan els pares durant molt de temps, us adjuntem algunes imatges, i us convidem a que visiteu In Fraganti Terrassa on sempre us faran un detall dient que sou lectors del Terrassa Notícies. Idees i propostes originals per regalar que no estan vistes a gaires llocs.

 

 

 

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari