Al 2017 més informació plural, social i gratuïta

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Terrassa Notícies i totes les capçaleres de Grup Camí mantenen el seu compromís d’oferir informació social amb un enfocament plural, solidari i de forma gratuïta per als lectors subscrits

Ja fa sis anys que va començar el projecte de Terrassa Notícies. Un projecte dirigit a oferir una informació local, en format digital per a mòbils, i gratuïta per als lectors subscrits. Però poc valor tindria si ens quedarem a la superfície del que ha de ser una informació de qualitat. Vam decidir apostar, i vam apostar fort. Una informació social, una informació plural i amb perspectiva solidària, aquest va passar a ser el nostre lema i màxima. Un tòtem que, el dia d’avui, es manté i s’expandeix per les principals ciutats de Catalunya.

Informació directa, propera, del barri, de la gent, dels nostres lectors, de la nostra gent. Informació sobre problemàtiques ciutadanes, queixes i reclamacions, mesures dels Ajuntaments i conflictes. Informació sobre esports, els clubs locals i l’afició del barri. Informació sense cantons, amb un compromís absolut amb la veritat i la veritable independència.

Tot això, però, totes les bones intencions i el camí recorregut, no serien possible sense els lectors que ens llegeixen i ens segueixen a les xarxes socials, sense les empreses i comerços que han apostat pel nostre projecte i, que en breu rebràn una grata sorpresa, i per suposat, sense l’equip de redacció, l’equip d’esports i la seva tasca diaria, i l’equip comercial clients i agències de publicitat que varen apostar en el seu moment pels nostres diaris digitals i ho segueixen fent. A vosaltres, us agraïm la confiança i ens comprometem a engegar el 2017 amb una fidelitat absoluta a la nostra màxima: la informació plural, social, solidària i gratuïta directament al mòbil.

 

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari