Incendi per un curtcircuit i curses amb cotxes

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Incendi amb ferits lleus per un curtcircuit en una manta elèctrica i dos conductors són sancionats per fer curses amb els seus vehicles

Incendi amb ferits lleus i dos sancionats per curses amb cotxes. Diumenge al matí, prop de les 8 h, un ciutadà, mitjançant el 112, va informar que sortia una forta olor de cremat d’un habitatge ubicat a l’avinguda del Vallès, prop del carrer de la Castellassa. Al lloc es van desplaçar dues unitats policials, dues de bombers i dues ambulàncies. Els bombers van apagar l’incendi, que havia començat en un matalàs a causa d’un curtcircuit produït en una manta elèctrica, llençant el matalàs en flames per la finestra i sufocant posteriorment el foc a la calçada. D’aquesta manera es va evitar que el foc produís més danys a l’habitatge. Finalment els bombers van ventilar el pis, on s’havia acumulat una gran quantitat de fum.

Al domicili afectat hi havia dues persones, que van ser traslladades a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa per inhalació de fum i una cremada lleu.

Dos sancionats per curses amb cotxes

A la 1.30 h de la matinada de dissabte, una patrulla de la Policia Municipal va observar com dos vehicles feien curses pel carrer dels Rajolers, al barri del Roc Blanc. Els agents van aturar els vehicles i van identificar els conductors, els quals van ser sancionats per aquesta infracció contra el trànsit.

Un dels conductors, a més, va ser sancionat per tinença de substàncies tòxiques, concretament 0,30 g de marihuana, i per donar una taxa d’alcoholèmia de 0,31 mg/l. El seu vehicle va ser immobilitzat. L’altre conductor també va ser denunciat, en aquest cas, per faltar el respecte als agents.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari