III Cursa Solidària contra el càncer infantil a Rubí

L’Ajuntament de Rubí col·labora en l’organització de la III Cursa Solidària Col·legi Balmes contra el càncer infantil

El Col·legi Balmes organitzarà el proper 21 de maig en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí la III Cursa Solidària contra el càncer infantil. La competició, que porta per lema Correm tots junts contra el càncer infantil. Els diners que es recaptin tant amb les inscripcions com amb els dorsals solidaris es destinaran a l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

Ana María Martínez, l’alcaldessa de Rubí, ha volgut remarcar la voluntat del Col·legi Balmes en ajudar els infants que pateixen aquesta malaltia. “Em fa sentir molt orgullosa poder vendre Rubí, fora dels seus límits, com a Ciutat amiga de la Infància. I el que feu aquí, en aquesta escola, és una de les raons per les quals podeu dir que contribuïu a que això sigui així”.

L’AMPA del Col·legi Balmes ha agraït aquesta col·laboració de l’Ajuntament a través d’un dels seus membres, César Obea. “Ens encoratja tenir el suport de l’Ajuntament. Intentarem recollir el màxim de diners per l’Hospital Sant Joan de Déu”. De la mateixa manera que també ho ha fet la directora del centre, Rosa Maria Solvas. “A banda de ser un projecte necessari i maco per la ciutat, intentem que vagi calant entre els més petits, perquè quan aquests nens i nenes siguin grans tinguin molt clar que s’ha de funcionar d’aquesta manera”.

Recorregut i inscripcions

La cursa consta d’un recorregut de 5 quilòmetres per les pistes d’atletisme i el circuit de cros de Can Rosés. També s’han establert itineraris més curts en el cas de les categories infantils. Enguany, es durà a terme la cursa Superpeques per a nens i nenes d’entre 1 i 3 anys. La 3a Cursa Solidària Col·legi Balmes s’iniciarà a les 9 h del matí amb la recollida de dorsals. A les 10.30 h tindrà lloc la cursa de 5 km per als adults i a les 12 h s’iniciaran les diferents carreres infantils.

Les inscripcions per la cursa infantil són gratuïtes, mentre que les de la cursa d’adult tenen un preu de 5 euros. L’ingrés s’ha de fer al número de compte de La Caixa ES16 2100 5665 3802 0013 3861 i enviar un correu electrònic a l’adreça  indicant el nom i cognoms de l’atleta. D’altra banda, qui no vol córrer, té l’opció de col·laborar a través d’un dorsal solidàri.

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.