L’Hotel Don Candido fa 25 anys

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El hall del Don Candido ha acollit avui a les 12 del migdia multitud de persones disposades a retre homenatge a l’hotel egarenc pel seu 25è aniversari

La celebració d’un quart de segle de l’hotel Don Candido amb el lema: “FEM HISTÒRIA AMB TU”, ha comptat amb la participació de personalitats descatades de l’empresa i del govern municipal, a més dels socis, clients i patrocinadors que no han volgut perdre’s la vetllada. El periodista Pol Marsà ha estat l’encarregat de conduir un acte que ha repassat la trajectòria històrica tot destacant l’actual importància d’aquest emblemàtic establiment de Terrassa.
La primera en dedicar unes paraules ha estat la directora de l’hotel Irene Ruiz, qui ha agraït la presència del President de Nortia Corporation, Manuel Lao Hernández i del vicepresident executiu, el sr. Manel Lao Gorina. Ruiz ha aprofitat per donar les gràcies a les 754.400 persones de 134 nacionalitats que han passat per l’hotel  des de la seva inauguració. Després de presentar el nou espai de “Bellesa i Spa” ha assegurat que el Don Candido sempre ha estat i sempre serà “un lloc que ha mirat pel client i la seva satisfacció”.
Un dels discursos l’ha fet Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat de Terrassa, qui ha parlat de la importància que van tenir els Jocs Olímpics de Barcelona del 92 en la consolidació d’aquest hotel. “El fet de ser subseu olímpica ens va obrir les portes al turisme i a la creació d’un motor, encara actiu, de renovació econòmica i cultural”, ha explicat Aguado.
El tercer discurs l’ha encapçalat el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, que ha assenyalat que aquest allotjament no només ha reforçat la ciutat de Terrassa sinó que, amés, “ha ajudat a les poblacions frontereres a crear vincles i sinèrgies molt positives”. També ha felicitat en repetides ocasions als treballadors per la “feina ben feta” durant aquests 25 anys de vida.
L’acte ha conclòs amb un video que repassa la història del negoci. El jazz, de la mà de Jofre Alemany trio i el servei de càtering han servit per crear un ambient festiu en un dia tan important per l’emblemàtic hotel de 4 estrelles situat a la Rambleta del Pare Alegre de Terrassa. A més s’ha brindat l’oportunitat a tots els assistens de compartir l’acte a la xarxa social Instagram amb el hashtack #historiesdoncandido.
 

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.