El Torneig Hockey Solidari entrega 6000€ a cada entitat

El Torneig Hockey Solidari celebrat al Club Egara entrega 6000€ a cada entitat per que desenvolupin la seva tasca solidària

La recaptació aconseguida a la novena edició del Torneig Hockey Solidari ha estat entregada aquest dijous als projectes destinataris a l’escenari terrassenc de la Masia Freixa. Carmen Mas, Presidenta de l’Associació, i Ivà Morcillo, Secretari, han fet entrega dels xecs als representants dels cinc projectes:

  • Creu Roja de Terrassa
  • Esplai La Fàbrica de Can Tusell
  • Centre Esplai Guadalhorce
  • Associació ALBA
  • Associació La Causa Nostra Laetitiae

Gràcies als més de 1.300 participants, la col·laboració dels voluntaris i dels patrocinadors el passat 11 de juny al Club Egara, la recaptació global del Torneig ha estat superior als 46.000 euros dels quals se’ls ha de restar les despeses. A falta del tancament oficial dels resultats encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s’ha pogut fer un primer lliurament de 6.000€ a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. La següent entrega es farà una vegada tancats els resultats.

Els representants de les entitats han expressat la il·lusió que els fa rebre aquesta ajuda, especialment els projectes que la rebien per primera vegada com l’Associació ALBA o La Causa Nostra Laetitiae. Carmen Mas ha destacat “l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat molt i és d’agrair”.

 

Author: Torneig Hockey Solidari

Deixa un comentari