El grup Janua Caeli obre un nou cicle de concerts al Kau de les Fades

El grup Janua Caeli obre aquest divendres un nou cicle de concerts al Kau de les Fades al Parc Vallparadís

Els concerts tindran lloc tots els divendres fins el 4 d’agost a les 22h i són gratuïts

El primer dels cinc concerts a la fresca el protagonitzarà el grup terrassenc JANUA CAELI.

El nou cicle de concerts abarca diversos gèneres (pop, folk, flamenc, jazz manouche,…)

Tots els grups són terrassencs exepte Lorien que visiten per primer cop Terrassa en un moment de màxima creativitat del grup

Janua Caeli

El projecte inicial de Janua Caeli neix a finals de 2014 de la mà del músic Pep “Bajístico” (baix i veus), músic que ha participat en multitud de projectes musicals a Terrassa durant els darrers 30 anys. Immeditament, s’uneixen al projecte Jordi Lapsus Guitar (guitarra elèctrica i veus) i Lluís Gibert “Mr. 25” (bateria). La reunió no els venia de nou ja que durant els anys vuitanta s’anomenàven “Lo trio de la benzina” per les rutes que fèien plegats.

Membres històrics

Pep “Bajístico” i Jordi Lapsus Guitar han col.laborat sempre junts i van formar part de grups com Roure, Orcau Temps, T. Creck, Las oscuras golondrinas. Pep “Bajístico” per la seva part, va engegar projectes com Amanita Muscaria (el grup més significatiu i més prolífic).
Jordi Lapsus Guitar acumula una llarga trajectòria i diversos projectes antics i actuals. Va formar part de Lo Dracma Than i Els Beis, entre d’altres. Actualment, dirigeix el seu propi projecte -JLG Project- des de 2010 i amb un treball “Contrallums” a la butxaca, enregistrat íntegrament per ell mateix.

El món de Janua Caeli

Les influències de Janua Caeli van des del folk-rock britànic (Steeleye Span, Fairport Convention) fins al country-bluegrass amerià (Ricky Skaggs, Alison Kraus) passant pel blues-rock (Hot Tuna).
També facturen cançons pròpies en una línia Rhythm and blues i funk.
Totes les seves composicions respiren espiritualitat i psicodèlia, aspectes que també queden reflectits a les lletres de les seves cançons.
Fins al moment, el grup ha fet una vintena de concerts, entre ells al Voilà de Manresa, i ha enregistrat 4 cançons a Magneti Studio de Terrassa, durant el 2016, sota la direcció tècnica de Marc Ribera.

Janua Caeli són:

Pep Bajístico, baix i veus
Jordi Lapsus Guitar, guitarra elèctrica i veus
Lluís Gibert, bateria

FACEBOOK: https://www.facebook.com/januacaelimetaphysicalfolk/

Author: David Traver Mas

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada