Gràcies Febrer 2015 assolit

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Tanquem el més de febrer un dels pitjors mesos de l’any amb els objectius assolits, amb increment d’audiència, increment d’ingressos publicitaris i aportacions. Valoració positiva per part dels nostres anunciants, que renoven campanyes i repeteixen mes rere mes. Gràcies a les firmes i comerços que aposten per la comunicació ràpida fluida i digital a través del nostre suport i la gestió de xarxes en comunitat. Una gran aposta i repte en aquest moment on tot es tan difícil, però no pas impossible.

Sabem, que tenim molt per endavant, molta feina, molts reptes, moltes hores i poc descans, però el més important és que ara, si veiem una mica de llum al fons del túnel, i anirem pas a pas, de mica en mica.

Gràcies a vosaltres, als lectors que ens llegiu i ens seguiu a través de xarxes, sense vosaltres no som absolutament res, volem fer-vos arribar les notícies la informació, d’una manera lliure, plural i objectiva, amb un compromís per una millor ciutat Terrassa, que de mica en mica, amb molt d’esforç, lluita i paciència anem aconseguint. No rebem cap tipus d’ajut, de les institucions, i vist com esta tot no el volem pas, si això provoca perdre la nostra llibertat de publicar les notícies que volem que us arribin.

Estem totalment oberts a la vostra participació, suggeriments, propostes i recomanacions, gràcies en nom de tots els que des del primer moment varen creure a fer realitat aquest projecte de comunicació local digital, que gràcies a Déu estem començant a obrir també a altres poblacions del territori.

Vull agrair públicament la tasca de tots els joves, que participen al Terrassa Notícies Digital, i encoratjar-los a què treballin fort i lluitin pel seu futur, des d’un suport digital on les notícies, són lliures, plurals, socials i solidàries des de Terrassa i per Terrassa.

El futur és vostre, el món de la comunicació va canviar i aquest és el vostre moment, feu-lo a la vostra mida.

‘Seguiu els vostres somnis, perquè un home que no te vergonya de si mateix, és capaç de manifestar la glòria’

Author: Jose Fuentes Moya

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deixa un comentari