El Govern lamenta les opinions d’ERC-MES sobre els Premis ARC

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Equip de Govern lamenta les opinions expressades pel grup municipal d’ERC-MES sobre els Premis ARC a través del regidor Josep Forn

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Terrassa lamenta les paraules respecte els Premis ARC del regidor del grup municipal d’ERC-MES, Josep Forn, expressades al Ple Municipal de febrer al respecte del Premi ARC a la millor programació de Festa Major, concedit a l’Ajuntament de Terrassa l’any 2016. Durant la seva intervenció, el regidor d’ERC- MES va afirmar que seria estrany que un dels ajuntaments que més diners destina a l’associació que els atorga, no hagués guanyat abans aquest premi.

L’Equip de Govern considera que les declaracions realitzades pel representant polític, donant a entendre un suposat tràfic d’interessos en la concessió d’aquests guardons, escampen una imatge injusta, tant dels organitzadors dels premis com de totes aquelles persones o institucions que els reben, a més de despullar de tot valor artístic el treball de programadors, organitzadors, representants i artistes en general.

Premis ARC

Davant d’aquestes afirmacions, l’Equip de Govern vol posar de relleu que els premis ARC estan organitzats per l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, entitat fundada l’any 1976 per potenciar la xarxa de professionals, facilitant l’intercanvi d’informació, d’idees i d’experiències entre els membres de l’associació i el conjunt de professional del sector cultural: artistes, tècnics, agents públics, etc.

Una associació que en l’actualitat representa el 80% de la indústria del directe a Catalunya i que treballa per tenir cura dels interessos generals del sector i pel foment del món de la música i la cultura. Així, l’Equip de Govern es posiciona al costat de l’associació i la recolzarà en qualsevol actuació que vulgui manifestar o emprendre al respecte.

Els Premis ARC, que han celebrat el 2016 la seva 14a edició, són uns guardons de referència per a la música en directe i l’espectacle a Catalunya. El seu lliurament suposa un punt de trobada entre artistes, professionals de la cultura i les arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. La trajectòria i qualitat de les institucions i artistes guardonats amb els premis ARC al llarg de 14 edicions donen una idea del prestigi d’aquests guardons.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari