Fuita de gas a Can Palet

Actuació per una fuita de gas en un immoble al carrer d’Albinyana

Dues dotacions policials van tancar el carrer mentre els efectius de Bombers hi treballaven

Poc abans de les 18 h d’ahir, el Cos de Bombers de Terrassa va sol·licitar la presència de la Policia Municipal al carrer d’Albinyana, a l’alçada del carrer del Germà Joaquim, perquè un veí havia informat que del celobert de l’edifici sortia una forta pudor de gas. Dues dotacions policials van acudir al lloc per donar suport als dos efectius de Bombers que, en primera instància, van tancar la clau de pas general del gas. Tot seguit, els efectius de Bombers van intentar accedir al domicili on se suposava que es trobava l’avaria, però, com no hi havia ningú, van haver de forçar la porta per accedir i tancar el subministrament del gas.

Des de la seu policial es va instar a la companyia subministradora perquè es presentés al domicili afectat per precintar la instal·lació fins a la reparació de l’avaria. Les dotacions policials van tancar el carrer d’Albinyana i van regular el trànsit fins a la fi de les tasques de Bombers, que van durar aproximadament una hora. Tot i que es va demanar la presència d’una ambulància, els sanitaris no van haver d’atendre cap veí de la comunitat.

L’espurna d’una soldadura provoca un incendi en una empresa

Al voltant de les 12 h d’ahir, Bombers va demanar suport a la Policia Municipal per un incendi en una empresa ubicada a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn. Pel que sembla, unes espurnes que havien saltat quan uns operaris de l’empresa estaven soldant panells de fibra aïllant els havia fet prendre, donant origen a l’incendi. Va acudir al lloc un camió-bomba de Bombers, que va sufocar el foc dels panels aïllants en mitja hora. També va acudir una unitat del Cos de Mossos d’Esquadra i una ambulància, però els seus serveis no van ser necessaris.

Conductor sancionat administrativament per donar positiu en les proves d’alcoholèmia

Cap a la 1 h d’aquesta matinada, una unitat de la Policia Municipal ha aturat un vehicle al carrer de Josep Tarradellas, a l’alçada de l’avinguda de l’Abat Marcet, ja que el conductor presentava evidents símptomes d’haver consumit alcohol. El conductor va ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre de precisió, amb resultats de taxes d’alcohol de 0,40 i 0,41 mg/l. Els agents li han comunicat que seria denunciat per conduir un vehicle de motor i donar positiu en les proves abans esmentades. També es va immobilitzar el vehicle, que va quedar al dipòsit municipal.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.