Foto oficial de la plantilla del Terrassa FC.

Foto oficial de la plantilla del Terrassa FC

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El primer equip del Terrassa FC es fa la foto oficial de la temporada 2016-17 a l’Estadi Olímpic i després inicien l’entrenament

El Terrassa FC ja te la seva foto oficial. Plantilla, cos tècnic i el president Jordi Cuesta s’han fet la tradicional fotografia de la temporada 2016-2017. Un cop feta la foto i com ja és habitual des d’aquesta temporada, el grup va celebrar una nova sessió d’entrenament matinal per preparar el següent compromís.

El primer equip del Terrassa FC es va fer dissabte 25 de març, aprofitant que hi havia jornada de descans als equips del futbol base del club, la tradicional fotografia oficial del equip i així incloure les darreres incorporacions de Nils Puchades, Guillem Castell, Bermu,Eder González, Pol Ballesteros i Uri Vives a l’equip.

La sessió fotogràfica es va a l’Estadi Olímpic de Terrassa i hi van estar presents tot l’equip, el cos tècnic (format per Agustín Vacas,Miguel Ángel Álvarez, Àngel Pleguezuelos, Edu Caro, Víctor Vizuete, Pablo Mazzariello i Pepe Mármol) i el president Jordi Cuesta. Un cop feta la foto i com ja és habitual des d’aquesta temporada, el grup va celebrar una nova sessió d’entrenament matinal per preparar el següent compromís.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari