Fintech i Insurtech desperten interès al 4YFN

El Fintech i l’Insurtech desperten l’interès de grans inversors internacionals a la 4YFN (4 Years From Now) de Barcelona

El 4YFN (4 Years From Now), la fira que es centra en el món de les startups tecnològiques, va demostrar aquest any la creixent importància del sector Fintech i Insurtech a Catalunya i a Espanya. La fira va desenvolupar-se en el marc del Mobile World Congress a Barcelona.

La primera sessió de pitching del 4YFN, organitzada per la EBAN en col·laboració amb la BANC, va estar centrada en l’exposició de projectes emmarcats en el sector Fintech i l’Insurtech, cada vegada més presents en el dia a dia de qualsevol persona. Aquests sectors aglutinen, doncs, empreses de serveis financers o asseguradors que utilitzen l’última tecnologia existent per poder oferir productes i serveis innovadors, com ara les transferències de diners, en els préstecs, en les compres i vendes de títols, en l’assessorament financer i d’inversions, pagaments i cobraments mitjançant Smartphones i dispositius mòbils, entre molts altres.

Mehrdad Piroozram va conduir la primera sessió

La sessió va ser conduïda per Mehrdad Piroozram, fundador i soci general de InsurTech.VC. i business angel d’èxit i de reconegut prestigi internacional. Piroozram va ser un dels primers en reconèixer la revolució de les aplicacions (App) en el camp de les les finances i de les assegurances i va ser pioner en el desenvolupament d’aquest sector a nivell mundial.

Candance Johnson, presidenta de la European Business Angels Network i de l’empresa Satèl·lits Astra, va expressar la seva satisfacció per l’èxit d’aquest primer pitching del 4YFN tant per la vintena de projectes presentats pels emprenedors com pel volum d’assistents, un total de cinquanta inversors que, segons la presidenta de la EBAN, va demostrar que cada vegada hi ha més interès en consumir aplicacions tecnològiques de serveis financers i asseguradors.

I és que segons un estudi realitzat per Capgemini i Linkedin, el 53% dels espanyols ja utilitza almenys alguna empresa de Fintech. Mentre el 60% de les entitats financeres veuen a les startups Fintech com a socis potencials.

Èxit a la quarta edició

La quarta edició del 4YFN va ser tot un èxit. Va comptar amb 19.123 assistents, un 60% més que l’anterior edició. L’esdeveniment va reunir 700 inversors que van participar a les sessions de Founders & Investors i a les més de 200 sessions de pitching.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.