Festa solidària per les persones refugiades

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

L’Orquestra Plateria actuará a la festa solidària per les persones refugiades i la recaptació es destinarà a l’ONG Tijeras solidarias

L’Ajuntament de Vacarisses i l’entitat Vacatukada han organitzat dissabte una festa solidària per les persones refugiades. Serà a La Fàbrica, on actuaran l’Orquestra Plateria i DJ Jordi. La recaptació anirà destinada a l’ONG Tijeras Solidarias, un conjunt de professionals de la perruqueria que col·laboren als camps de refugiats de les zones en conflicte bèl·lic; actualment, a Lesbos (Grècia). Els diners recollits en aquesta festa serviran per comprar material (xampú, desparasitadors, tovalloles…).

Per la dignitat de les persones

En cas d’emergència humanitària i per manca de mitjans, Tijeras Solidarias proporciona la higiene i adequació necessàries del cabell per contribuir al desenvolupament físic i psicològic en condicions de dignitat de qualsevol individu o col·lectiu en risc d’exclusió social, a qualsevol lloc del món.

A ritme de salsa amb l’Orquestra Plateria

Des de l’Ajuntament, es vol agrair la col·laboració totalment altruista de l’Orquestra Plateria, formada a Barcelona el 1974 amb la idea de fer música de ball dels anys 40, 50 i 60. Després d’una gran demanda d’actuacions, van gravar el primer disc el 1978. Amb l’edició del segon LP, que inclou la famosa Pedro Navaja, obté un disc d’or i una gran difusió per tot l’estat. Des de llavors, la Plateria ha estat un referent ineludible de la salsa i la música de ball del nostre país.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari