V European Mami’s Hockey Festival amb record olímpic.

V European Mami’s Hockey Festival amb record olímpic

Tot a punt per un 5è European Mami’s Hockey Festival amb record olímpic que comença avui i finalitzarà diumenge al Club Egara

Aquest divendres 19 de maig i fins diumenge es celebra al Club Egara l’European Mami’s Hockey Festival (EMHF), que arriba a la seva cinquena edició, en un cap de setmana plagat d’emocions i sorpreses. Enguany, més enllà de les tradicionals activitats del propi esdeveniment, s’estan preparant emotius actes per celebrar el cinquè aniversari i conmemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, on Terrassa va ser-ne subseu. El més destacat serà dissabte, a partir de les 11.30 quan des de l’Estadi Olímpic, sortirà la torxa amb cinc relleus fins arribar al Club Egara a les 12.25 hores, durant la desifilada de tots els equips.

Tot un any d’intensos preparatius de tot un club bolcat completament en aquest Festival, dedicat a mares de més de 32 anys aficionades al hockey, i que esdevé cada vegada més internacional. Enguany hi participaran 50 equips provinents de 32 clubs d’arreu de Catalunya i la resta d’Espanya. I més enllà de l’Estat espanyol, s’han inscrit conjunts de Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa, Holanda, Itàlia, Argentina i fins i tot equips vinguts de Cròacia. En total, quasi bé 600 mamis d’arreu, assolint una xifra rècord de participació, més 200 voluntaris.

Quatre olímpics portaran la torxa a l’Egara

El dia 19 comença l’activitat esportiva i el dissabte 21, a les 12 hores, es celebrarà la desfilada de tots els equips. És, sens dubte, un dels moments més especials per a totes les participants. Encara més en aquesta edició. Paral·lelament a la desfilada, a les 11.30 des del monument olímpic de l’Estadi Olímpic de Terrassa, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa encendrà la flama que acabarà arribant al Club Egara a les 12.25 després de quatre relleus més que portaran els quatre olímpics del club ratllat que van participar en aquells Jocs Olímpics de 1992: Ramon Jufresa, Pere Jufresa, Santi Amat i Jan Dinarès.

Cal recordar que durant el torneig es van organitzant activitats dirigides i que dissabte a la nit està previst el sopar oficial, que acabarà amb la gran festa tradicional. Finalment, el Festival acabarà diumenge 22.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.