‘Eternité’, l’amor etern

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Tran Ahn Hung estrena ‘Eternité’

‘Eternité’, l’amor d’un segle

Eternité és l’últim drama del director vietnamita Tran Anh Hung. A finals del segle XIX, Valentine, de 20 anys, es casa amb Jules. Ha crescut en una impressionant mansió aristocràtica amb les seves germanes. Ara és una dona apassionada que ha trobat l’home de la seva vida. Han format una família i tenen una dotzena de fills, però molts moren en tràgiques circumstàncies. Afligida, se centra en el seu fill Henri, la seva dona Mathilde i els seus néts.

Cent anys després, la seva néta recorre un pont a París per a trobar-se amb l’home que estima. Durant el segle que les separa i durant aquestes dues èpoques, homes i dones es coneixen, s’enamoren i creuen els seus destins. D’aquesta manera, es crea un arbre genealògic i una força vital que continuarà per a l’eternitat.

Tran Anh Hung, el director, explica la història que uneix les vides de tres generacions de dones en un segle a França. Per a fer-ho, compta amb actrius tan prestigioses com Audrey Tautou (Amelie), Bérénice Bejo (The Artist) i Mélanie Laurent (Malditos Bastardos).

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari