L’ESEIAAT realitza les proves Cangur de matemàtiques

Més de 700 estudiants de secundària del Vallès participaran a les proves Cangur de matemàtiques de l’ESEIAAT el proper 16 de març

L’ESEIAAT realitzarà aquest dijous les proves Cangur de matemàtiques. El dia 16 de març, a partir de les 10 hores, 707 estudiants de 4rt d’ESO i 1er i 2on batxillerat procedents de 20 col·legis i instituts de Terrassa, Rubí, Vacarisses i Viladecavalls realitzaran les proves Cangur de Matemàtiques 2017 a les aules de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La Societat Catalana de Matemàtiques organitza cada any aquestes proves a tot el país. L’objectiu és estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través de la resolució de problemes.

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els nois i les noies participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes i els han de resoldre en una hora i quart. Els enunciats dels problemes els ha preparat l’associació Le Kangourou sans Frontières. Al Campus de la UPC a Terrassa participaran estudiants dels següents col·legis i instituts:

El Cim
Escola Pia de Terrassa
Institut Can Roca
Institut Cavall Bernat
Institut de Terrassa
Institut de Viladecavalls
Institut Egara
Institut Investigador Blanxart
Institut J.V. Foix
Institut La Serreta
Institut Montserrat Roig
Institut Torre del Palau
Institut Vacarisses
Regina Carmeli
Sagrado Corazón de Jesús
Sant Domènec Savio
Tecnos
Vedruna
Institut Torrent dels Alous
Petit Estel – La NovaL
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.