Els Minyons de Terrassa actuen en el Sant Jordi més trist

Els malves completen el 3 de 8, el 2 de 8 amb folre, el 4 de 8 i el pilar de 6 en el Sant Jordi més trist, que ha servit per homenatjar a en Carles Feiner

Els Minyons de Terrassa han actuat el dia de Sant Jordi a la plaça Vella de Terrassa. Els de Terrassa han iniciat la actuació amb un pilar de 5 de dol per la mort del company, ex-cap de colla i expresident de la Colla, Carles Feiner motiu pel qual molts castellers dels Minyons duien crespons negres a la camisa.

Seguidament han afrontat el tercer 3 de 8 de la temporada, en segona ronda han realitzat el primer 2 de 8 amb folre de la temporada i han tancat l’actuació amb el tercer 4 de 8 de la temporada. En ronda de pilars han descarregat el primer pilar de 6 de la temporada.

Els del carrer del Teatre han estat també presents al partit entre el Terrassa FC amb la UE Vilassar de Mar on s’ha realitzat un minut de silenci en record a en Carles Feiner abans que la colla realitzes un pilar al Estadi Olímpic. Després d’aquest pilar el Terrassa FC ha entregat una placa reconeixent la temporada 2016 de la Colla

La Colla obre un llibre de condolences a en Carles Feiner

Ahir diumenge, la Colla va obrir un llibre de condolences a en Carles Feiner a la parada que tenien al carrer Major. Aquest llibre estarà disponible des de demà dilluns a les 6 de la tarda fins divendres a les 12 de la nit (Horari: de 6 a 10 excepte divendres). La Colla convida a tots aquells que vulguin retre-li un darrer homenatge a escriure-hi.
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.