Edifici precintat per esfondrament a Doctor Ferran

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Precintat un edifici del carrer Doctor Ferran per l’esfondrament d’una terrassa

L’arquitecte i personal tècnic municipal van comprovar que l’edifici estava afectat per aluminosi

La Policia Municipal va precintar ahir un edifici del carrer Doctor Ferran a l’esfondrar- se part de la terrassa del primer pis. El Cos de Bombers de Terrassa va sol·licitar la presència d’agents de la Policia Municipal, ahir cap a les 14 h, al comprovar que s’havien ensorrat uns 20 m2 de la terrassa ubicada sobre el pàrquing comunitari de l’edifici. Els efectius allà desplaçats va deixar tancat el local fins que l’arquitecte i personal tècnic municipal van determinar que l’estructura principal de tot l’edifici estava afectada per l’acció de l’aluminosi i feia necessària l’evacuació.

Els agents van contactar amb les persones propietàries que eren presents en el moment dels fets i van localitzar la resta a través de diverses gestions telefòniques realitzades des de la seu policial. La majoria de les persones habitants de l’immoble es van allotjar amb familiars i coneguts i els Serveis Socials municipals van fer-se càrrec de trobar sostre a una família. Els personal tècnic de l’Ajuntament va demanar el precinte de l’edifici a l’espera d’una avaluació més exhaustiva.

Detingut un individu per tenir una plantació de marihuana

La Policia Municipal va detenir ahir una persona implicada en delictes contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric, després d’acudir a la trucada del Cos Bombers de Terrassa, passades les 22.30 hores, per un incendi al primer pis d’un immoble del carrer del Comerç.

A l’interior de l’edifici els efectius de Bombers van comprovar que no hi havia cap incendi, però si molt fum a causa de la sobrecàrrega de la xarxa de subministrament elèctric, que havia estat manipulada. Es va comprovar que l’habitatge era utilitzat com a plantació, recol·lector i assecador de marihuana, amb la instal·lació de sistemes de refrigeració i extractors. Hi havia 42 plantes i en altres habitacions restes de cabdells per assecar. Es va procedir a tallar les plantes i a la detenció del llogater.

Incendi en un local del carrer de Sant Ignasi

Cinc efectius de Bombers de Terrassa van actuar ahir dimarts en l’extinció d’un incendi que es va declarar en un local ubicat als baixos d’un edifici del carrer de Sant Ignasi. El 112 va alertar la Policia Municipal i els Bombers sobre les 7.50 h i es va actuar durant una hora per extingir el foc.

Al local no hi havia ningú i els agents van demanar a les persones propietàries dels domicilis propers que restessin al seu interior durant l’actuació d’extinció. El carrer es va haver de tallar al trànsit i desviar aquest a carrers adjacents per tal de garantir la seguretat a la zona. A causa del foc van quedar afectats dos portals de l’edifici. Al lloc també es van presentar dues ambulàncies, però no va ser necessària la seva intervenció.

Tres accidents de trànsit per caigudes fortuïtes a causa del ferm mullat

Dues persones van haver de ser ateses ahir, cap a les 12 h, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per lesions lleus al caure de la motocicleta en què circulaven pel carrer de Josep Tapiolas. El conductor i el seu acompanyant van caure fortuïtament al frenar davant d’un senyal d’Stop, a causa de l’asfalt mullat. Una dotació de la Policia Municipal s’hi va adreçar i va demanar dues ambulàncies per traslladar-los.

A la mateixa hora, un particular va informar a la Policia Municipal que un ciclista havia sofert un accident de trànsit a la carretera de Castellar, a l’alçada de l’avinguda de Font i Segué. La víctima va informar als agents que havia caigut perquè va frenar i va relliscar a causa de la pluja. Una ambulància va traslladar el ciclista a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser atès de diversos cops.

Cap a les 13.00 h, el 112 va alertar la Policia Municipal de la caiguda d’un altre motorista al carrer d’Estanislau Figueras, a l’alçada del carrer de Santiago Rusinyol. El conductor va frenar i el vehicle va relliscar a causa del ferm mullat. Una ambulància va evacuar el conductor a l’Hospital de Terrassa, on va ser atès de lesions lleus.

Author: Catalunya Directe

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.