Conductors denunciats policia terrassa

Drogues i un accident en el dia d’ahir a Terrassa

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El part de successos d’ahir dijous a Terrassa va finalitzar amb intervencions i denúncies per drogues i un accident d’un autobús i un turisme

Entre la 1 i les 2 h d’aquesta matinada, un control de trànsit de la Policia Municipal ubicat a la carretera de Martorell, a l’alçada del carrer Camí Vell d’Ullastrell, ha aturat i identificat els conductors de diversos vehicles. Un dels conductors identificats mostrava clars símptomes d’haver ingerit alguna substància tòxica.

El conductor ha estat traslladat a les dependències policials, on se li ha practicat el test de drogoaddicció, i ha donat positiu en cocaïna, per la qual cosa ha estat sancionat administrativament, a l’espera dels resultats de l’anàlisi del test per un laboratori qualificat per si s’escau la via penal. El vehicle ha quedat immobilitzat. Els agents també han sancionat altres dos conductors, en aquest cas per tinença de drogues, als que ha aixecat la corresponent acta amb la recollida de 0,3 gr de cocaïna i 3 gr de haixix.

Substàncies il·lícites tòxiques en dos vianants

Dijous, a les 19 h, un efectiu del servei de paisà de la Policia Municipal va intervenir en dos vianants que caminaven per la carretera de Matadepera, a l’alçada del carrer de la Fraternitat. Els agents van observar com els individus es neguitejaven davant la seva presència, raó per la qual els van identificar i escorcollar. A un d’ells li van trobar un bloc de matèria resinosa (haixix) de 24,9 gr, amb la pertinent sanció per la via administrativa per tinença de drogues.

Accident de circulació d’un autobús urbà i un turisme

Sobre les 19.15 h d’ahir, un inspector de Transports Municipals de Terrassa (TMESA) va informar a la Policia Municipal d’un accident de circulació d’un autobús de línia urbana i un turisme, en la confluència dels carrers de Duero i de Guadalquivir. Una dotació policial va acudir al lloc dels fets i va confirmar que l’autobús i el turisme implicats havien col·lidit quan un dels conductors no va respectar el senyal de cediu el pas que li afectava. Tots dos conductors van patir lesions a causa de l’impacte.

El conductor de l’autobús va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa i el del turisme va ser atès al lloc dels fets per personal sanitari d’una ambulància. Dues persones que viatjaven a l’autobús també van resultar ferides i van ser traslladades per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari