Dos vehicles incendiats i una fuita de gas

Dos vehicles incendiats, un al carrer d’Ordal i l’altre al carrer d’Astúries a més de la fuita de gas del carrer Sevilla aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana els bombers han tingut feina amb dos vehicles incendiats i una fuita de gas. Al voltant de les 14.45 h de divendres, un agent fora de servei va informar que al carrer d’Ordal estava cremant un vehicle. La central va comissionar una dotació i va donar avís al parc de Bombers de Terrassa. Més tard, a les 5.30 h de la matinada de dissabte, un altre vehicle es va incendiar al carrer d’Astúries. Una dotació de Bombers va sufocar l’incendi, quedant el vehicle completament calcinat.

Fuita de gas al carrer de Sevilla

A les 18:50 h de diumenge, el Parc de Bombers de Terrassa va donar avís a la Policia Municipal d’una sortida al carrer de Sevilla per una fuita de gas, localitzada en el tub de la façana que subministra un habitatge. La unitat de Bombers va procedir a tancar el subministrament del gas per seguretat, en espera de l’actuació de l’empresa responsable del subministrament per reparar-lo.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.