Dos conductors sancionats per donar positiu en drogues

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Dos conductors sancionats per donar positiu en drogues on a més un d’ells va ser sancionat per dur una arma blanca

La policia va sancionar a dos conductors per donar positiu en drogues. A les 20 h d’ahir dijous, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un vehicle a l’avinguda de Can Boada del Pi, a l’alçada del carrer dels Dipòsits, en un control rutinari. En sol·licitar-li la documentació al conductor, els agents van observar que aquest presentava símptomes d’estar sota la influència d’alguna substància tòxica i que l’interior del vehicle desprenia una forta olor de marihuana.

Els agents van traslladar al conductor a les dependències policials, on va ser sotmès a les proves de drogoaddicció i va donar resultat positiu en productes derivats del cànnabis i en metamfetamina. El conductor va ser sancionar de forma administrativa i el vehicle immobilitzat en el dipòsit municipal.

Sobre la 1 h d’aquesta matinada, un altre conductor ha estat aturat amb símptomes de trobar-se sota l’efecte de substàncies tòxiques. En aquest cas, ha estat en un control de trànsit a la Rambleta del Pare Alegre, a l’alçada de la plaça del Doré. El conductor ha donat negatiu en les proves d’alcoholèmia i, posteriorment, sotmès a les de drogoaddicció, ha donat positiu en cànnabis i en cocaïna, per la qual cosa ha estat sancionat. També ha estat sancionat per portar una petita navalla. Els agents també han retirat de l’interior del vehicle algunes bosses de plàstic que contenien la quantitat total de 5gr de marihuana.

 

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari