Diligències judicials a un conductor que no va respectar un semàfor

Diligències judicials a un conductor, amb el permís retirat, que no va respectar un semàfor i un vehicle incendiat ahir al matí

La Policia Municipal va obrir diligències judicials a un conductor amb el carnet caducat. Al voltant de les 19.30 h d’ahir dijous, una patrulla de la Policia Municipal va observar com un turisme no respectava la llum vermella d’un semàfor ubicat a la cruïlla entre la carretera de Montcada i la carretera de Rubí. El conductor va manifestar que no portava a sobre el permís de conduir. Consultades les dades de la DGT, es va demostrar que l’infractor tenia la pèrdua de vigència del permís de conduir per una resolució judicial, fet pel qual es realitzaran diligències judicials.

Vehicle incendiat a la carretera de Montcada

Al voltant de les 10.30 h d’ahir, una unitat de la Policia Municipal va veure un vehicle que cremava a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer del Germà Joaquim. Es va donar avís a Bombers i es van personar al lloc varies dotacions policials més, que van poder sufocar el foc mitjançant els extintors dels vehicles. Seguidament, va arribar una dotació de Bombers, que va remullar el motor i va acabar d’apagar l’incendi. Durant el servei, els agents van tallar momentàniament el trànsit i van regular el pas alternatiu pel tram de via afectat.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.