Dia Mundial de la Ràdio: Molt bon dia i benvinguts!

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

13 de febrer: Dia Mundial de la Ràdio

(Si tens problemes per escoltar aquest àudio, també ho pots fer a través d’aquest enllaç)

L’informatiu digital 24 hores, fet per a la gent de Terrassa… Un diari digital que avui vol rendir el seu particular homenatge a la ràdio, un mitjà de comunicació que va aparèixer a la nostra ciutat amb, l’EAJ-25, quan l’any 1932 – i després d’un temps de proves i emissions setmanals-, va néixer Ràdio Terrassa. I l’any 1979, l’emissora musical que hi estava vinculada, Ràdio Club 25. Lamentablement però, cap de les dues existeixen ja.

La Ràdio Municipal de Terrassa també va néixer com un projecte de ciutat, l’any 1998  amb programació pròpia i programació en xarxa, intentant mantenir en vida un mitjà que ha fet molta història, i que ens segueix acompanyant. També hi ha altres emissores a la ciutat com Ràdio Star o Ràdio Can Tusell, que són l’oportunitat per a joves d’introduir-se i formar-se davant els micròfons.

En el Dia Mundial de la Ràdio volíem traspassar la frontera de la pantalla –ja sigui del vostre ordinador, smartphone o Iphone, i rendir el nostre homenatge als grans professionals que ens han informat i entretingut a través d’un aparell de ràdio, ja sigui a casa, al cotxe, o caminant pel carrer amb un petit aparell portàtil.

 

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari