Detingut per robar en l’interior de dos vehicles estacionats al Centre

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Detingut un home que va fer malbé la finestra i la porta per robar en l’interior de dos vehicles estacionats al Centre i intentar escapolir-se

Dos vehicles van ser fets malbé per un jove que va robar alguns objectes del seu interior. La Policia Municipal de Terrassa va detenir dissabte un jove per la seva presumpta implicació en dos robatoris en vehicles. Els fets van tenir lloc cap a les 3.15 h de la matinada, quan un ciutadà va trucar la Policia Municipal per alertar d’un incendi en un contenidor al Centre i va facilitar la descripció d’un jove que havia vist a prop del foc. Els agents desplaçats van localitzar un jove que coincidia amb la descripció i el van identificar, trobant a la motxilla que portava diferents objectes dels quals no va poder explicar-ne la procedència, com ara dues farmacioles, una d’elles amb el logotip de la marca Audi, un suport de mòbil per a cotxe, fundes d’ulleres, una llanterna i un martell trenca vidres.

Una altra unitat policial va fer una batuda per la zona i va localitzar dos vehicles que havien estat violentats, amb els vidres de les finestres trencats i els interiors regirats, un dels quals era un turisme de la marca Audi. A la vista dels fets, la patrulla va detenir el jove per estar presumptament implicat en un delicte de robatori amb força en interior de vehicles.

El detingut, tot i que no patia ferides, va demanar ser traslladat als serveis d’urgències de MútuaTerrassa en compliment dels seus drets. Durant el trajecte, es va posar molt agressiu, va escopir en la mampara interior del vehicle i va desencaixar la finestra i la porta posterior amb diverses puntades de peu. Una vegada al servei mèdic, el jove va incrementar la seva actitud bel·ligerant, tant amb el personal sanitari i vers els agents. Finalment, el detingut va ser traslladat a les dependències policials per instruir les corresponents diligències penals.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari