Detingut a Parc Vallès

Detingut un individu que es feia passar per agent de la Policia Municipal

El detingut estava actuant a la zona del Parc Vallès

Poc abans de les 5 h de la matinada de dilluns, el servei del 112 va contactar amb la Policia Municipal per informar, segons trucada telefònica d’un particular, que un individu s’estava fent passar per agent de la Policia Municipal a la zona del Parc Vallès. Diverses dotacions policials van acudir al lloc i van localitzar ràpidament a l’individu, que duia una armilla de color groc amb el distintiu de “Policia Municipal” a l’esquena. En aquell moment, l’individu estava parlant amb unes noies que eren a l’interior d’un vehicle i, en apercebre’s de la presència dels agents, va donar explicacions poc raonables.

Les noies van informar que l’individu s’havia identificat com a Policia Municipal i havia demanat la seva documentació. També van ser informats que havia actuat amb altres joves, a les que les havia ordenat que el seguissin fins al a zona d’estacionament posterior d’un centre comercial. Un cop comprovat que aquesta persona no pertanyia a cap cos policial, els agents el van detenir per estar implicat en un delicte d’usurpació de funcions públiques. Tot seguit, el van traslladar fins a les dependències policials per iniciar les corresponents diligències penals.

Diligències penals contra dues persones per conduir sense permís per pèrdua dels punts

La Policia Municipal va localitzar dimarts el primer dels conductors, sobre les 23.30 h, quan aquest no va respectar el senyal de cediu el pas a la confluència del carrer de Sicília amb Pablo Iglesias. Els agents van aturar el vehicle i, després de demanar la documentació al conductor, van comprovar que no tenia en vigència el permís de conducció per haver perdut tots els punts. La unitat policial va immobilitzar el vehicle i va informar a l’infractor que s’instruirien diligències penals per cometre un delicte contra la seguretat del trànsit.

Poc abans de les 4 h de la matinada d’avui, els agents han aturat un altre individu, en aquest cas a la cruïlla de la carretera de Castellar amb el carrer Doctor Pearson.

En observar que presentava símptomes d’haver ingerit alcohol, el conductor ha estat sotmès a les proves d’alcoholèmia, donant resultats positius de 0,38 mg/l i 0,35 mg/l. Efectuades les gestions adients, els agents han comprovat que el conductor no tenia permís de conduir per la pèrdua dels punts i que el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria. Els agents han denunciat a l’infractor per la via administrativa per conduir un vehicle a motor i donar positiu en les proves d’alcoholèmia, així com per no tenir concertada l’assegurança del vehicle. També han immobilitzat el vehicle i han informat al conductor sobre la instrucció de diligències penals per cometre un delicte contra la seguretat del trànsit.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Author: Catalunya Directe

Xarxa de diaris digitals en premsa lliure oberta i gratuïta de Catalunya i En Català

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.