Detingut un individu amb una ordre de detenció pendent

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Detingut un individu amb una ordre de detenció pendent, caiguda d’un motorista per una taca d’oli i diferents denúncies per alcohol i infraccions

Passades les 20.15 h d’ahir dimecres, un particular va informar a la Policia Municipal que quatre joves consumien drogues al carrer de Reus, a l’alçada del carrer de les Borges Blanques, i un d’ells podria estar venent substàncies il·legals. Una dotació va localitzar els individus, els va identificar i va esbrinar que un d’ells tenia pendent una crida, cerca i detenció emesa per un jutjat. Els agents van procedir a la seva detenció i el van traslladar a les dependències policials per iniciar diligències penals. El detingut també va ser sancionat per tinença de drogues. Els agents no van trobar substàncies il·legals en possessió dels altres joves ni tampoc van observar que consumissin drogues a la via pública.

Caiguda d’un motorista a la calçada

Sobre les 12.30 h d’ahir, el 112 va sol·licitar una dotació de la Policia Municipal per un accident de trànsit al sentit descendent de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del pont d’Almeria. En arribar al lloc, els agents van comprovar que es tractava d’un motorista que havia relliscat a causa d’una taca d’oli enmig de la calçada, provocant la caiguda de la seva motocicleta. El personal d’una ambulància va atendre el ferit, que posteriorment va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa amb ferides lleus. Els agents van abocar sepiolita sobre la taca d’oli per evitar més accidents.

Diligències penals contra dos conductors

Poc abans de les 4 h d’aquesta matinada, una patrulla de la Policia Municipal ha observat un conductor circulant a una velocitat inadequada per la Rambla de Francesc Macià. Els agents han aturat el vehicle i han instat al conductor a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia en l’etilòmetre de precisió, amb resultats positius de 0,74 mg/l i 0,75 mg/l. S’han iniciat diligències penals contra l’infractor per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, en conduir un vehicle de motor influenciat per l’alcohol. El turisme ha quedat immobilitzat en el dipòsit municipal de vehicles.

Una hora més tard, un particular ha contactat amb una patrulla que circulava per l’avinguda de Jaume I per informar que havia vist un vehicle fent virolles en aquella mateixa via, a l’alçada del carrer Bartrina. Els agents han localitzat el turisme i han instat el conductor, que desprenia olor d’alcohol, a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol en aire espirat, amb resultats positiu de 0’61 mg/l i 0’55 mg/l. Els agents han comprovat que l’infractor no tenia permís de conduir i han instruït diligències per estar implicat en un concurs de delictes contra la seguretat del trànsit en conduir un vehicle de motor en estat ebri i per no tenir llicència o permís de conduir. El vehicle ha quedat immobilitzat al dipòsit municipal.

Denunciats administrativament dos conductors

Sobre les 3.15 h d’aquesta matinada, una unitat de la Policia Municipal ha estat testimoni de la infracció d’un turisme que no ha respectat el semàfor en vermell de la cruïlla de l’avinguda d’Àngel Sallent amb el carrer de Blasco de Garay. El conductor, que feia olor a alcohol, ha estat sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre de precisió, amb resultats positius de taxes d’alcohol de 0,62 mg/l i 0,64 mg/l. Els agents han denunciat el conductor per la infracció de transit i per conduir un vehicle de motor amb una taxa d’alcohol positiva.

A les 4.30 h de la matinada, un agent de la Policia Municipal ha denunciat un conductor que ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia. El conductor circulava de forma anòmala per l’avinguda de Béjar, a l’alçada del carrer del Dibuixant Avellaneda. Sotmès a les proves d’alcoholèmia, ha donat resultats de 0,48 mg/l. L’infractor ha estat denunciat administrativament.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari