Detingut un conductor ebri per conducció temerària

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Detingut un conductor ebri que conduïa de forma temerària i es va negar a fer les proves d’alcoholèmia a la tarda d’ahir dimarts

Un conductor ebri és detingut en causar el pànic per conducció temerària. A les 20.30 h d’ahir, el servei d’emergències del 112 va contactar amb la seu de la Policia Municipal perquè havia rebut diverses trucades de particulars informant sobre un conductor que circulava de manera negligent i posant en perill el vianants al barri de la Maurina.

Diverses unitats es van desplaçar a la zona i una d’elles va localitzar el vehicle. Amb un conductor i un passatger al seu interior, el vehicle circulava a gran velocitat pel carrer de Dom Bosco i, en fer una maniobra per introduir-se en un altre carrer, va estar a punt de col·lidir amb altres vehicles estacionats. Els agents van accionar els dispositius lluminosos i la megafonia per comunicar al conductor que deturés la seva marxa, però feia cas omís a les indicacions policials.

El conductor es va aturar al carrer de Sant Mateu, però quan un dels agents va fer intenció de desencotxar-se, el conductor infractor va iniciar novament la marxa a gran velocitat. Seguidament, el conductor es va aturar i va accionar la marxa enrere, fet que va obligar als agents a circular també marxa enrere per evitar la col·lisió amb el cotxe patrulla. Finalment, els agents van demanar al conductor les claus del turisme i que s’identifiqués, però no es va mostrar col·laborador.

Detingut per negar-se a fer la prova d’alcohol

Els agents van observar que el conductor estava greument afectat per l’alcohol i el van instar a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre estimatiu. Les proves van resultar fallides, ja que el conductor bufava deliberadament de manera errònia. Els agents el van detenir per negar-se a sotmetre’s a les proves de detecció d’alcohol i per conduir un vehicle a motor influenciat per substàncies etíliques. El vehicle va quedar immobilitat al dipòsit municipal.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari