Detigut per robar a Ca n’Aurell i destrossar la botiga

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La Policia Municipal deté una persona per intentar robar en un establiment d’alimentació

També s’imputa un delicte de danys per les destrosses provocades a l’interior del local

A les 5.30 h d’aquesta matinada, un particular ha comunicat a la Policia Municipal que, possiblement, es produïa un robatori a l’establiment situat al carrer de Nicolau Talló, a l’alçada del carrer de Blasco de Garay. Han acudit al lloc diverses dotacions policials i he comprovat que el vidre de l’aparador exterior estava totalment trencat i que a l’interior hi havia tot un munt d’ampolles trencades, així com diferents productes alimentaris per terra. Els agents han inspeccionat el local i han trobat el presumpte autor dels fets que s’amaguen darrere d’uns prestatges d’una zona de magatzem.

Els agents han detingut als sospitosos i han informat de l’instrucció dels corresponents diligències penals per estar presumptament implicat en un delicte de robatoris amb força i en un altre de danys. Des de la seva policia, s’ha contactat amb un dels responsables de l’establiment perquè se’n faci càrrec. També s’ha donat avís a Eco-Equip per netejar els vidres de l’aparador de l’establiment escampats per la vorera i part de la calçada.

Un camioner pateix cremades de primer grau per una fuita de gas propà d’un camió cisterna

Cap a les 9.45 h d’ahir, el servei d’emergències del 112 va contactar amb la Policia Municipal perquè alguna dotació fes acte de presència al carrer de Venus, al polígon industrial de Can Parellada, sobre un camió carregat amb gas propà havia tingut una fuita d’aquest combustible. Dues unitats policials van acudir al lloc i van comprovar que també hi havia un vehicle dels Mossos d’Esquadra, tres efectius dels Bombers i una ambulància. Els sanitaris van atendre un camioner que havia patit cremades provocades per la fuita de gas i el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van tallar el trànsit de vehicles de motor i vianants de la cruïlla del carrer de Venus amb el carrer de Mercuri fins que els Bombers van determinar que ja no hi havia perill d’intoxicació.

Sembla que els fets es produïen quan dues camions estaven fent un trasllat del gas a la via pública i una de les vàlvules de seguretat de la cisterna d’un d’ells es va avariar i va provocar la fuita del gas. Els agents van sancionar els camioners i van restaurar el trànsit de la zona.

Una dona va patir diverses ferides en caure a la via pública

A les 17.30 h d’ahir, una persona que creuava la calçada per un pas d’autocars de la rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer de Watt, es va espantar pel pas d’un autobús urbà i va caure a terra , impacte sense cap impacte anterior. La Policia Municipal va dirigir-se a la zona i va demanar una ambulància, ja que la víctima presentava lesions. La vianant va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Tres vehicles colideixen en no respectar un dels conductors la distància de seguretat

A les 18.15 h d’ahir, va tenir lloc un accident en el qual van haver de ser atesos dos ocupants dels tres vehicles implicats. Sembla que un dels conductors no va adonar-se que els dos vehicles que el precedien estaven aturats davant el semàfor en vermell que afectava a l’avinguda de Santa Eulàlia, amb l’avinguda de Can Jofresa. Una dotación de la Policia Municipal es dirigeix ​​a la zona d’impacte i regularitza el trànsit fins que les persones ferides van ser traslladades a l’Hospital de Tassa.

Dos accidents de circulació, en què hi havia involucrats conductors

Cap a les 9 h d’ahir, al carrer de Colom, a l’alçada del carrer de Mercuri, un conductor va avançar un vehicle que feia un gir cap a l’esquerra. A causa dels fets, va resultar lesionat un dels conductors, un motorista, que posteriorment va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 15.50 h d’ahir, el 112 va demanar la presència d’una dotació de la Policia Municipal a la confluència del carrer del Consell de Cent amb el carrer de l’Historiador Cardús, per un accident amb un turisme i una moto implicats . També va acudir al lloc una ambulància, que va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa un dels conductors amb lesions lleus. Sembla que un dels conductors no va respectar el senyal de cedir el pas que l’afectava.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari