Detectats dos conductors sense carnet cometent diverses infraccions

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Detectats dos conductors sense carnet cometent diverses infraccions entre la tarda de divendres i la matinada del dissabte

Dos conductors sense carnet van ser detectats entre divendres i dissabte cometent infraccions. Divendres a la tarda, cap a les 17.15 h, dos agents de la Policia Municipal van veure un vehicle en el que hi viatjava un nen petit sense el sistema de retenció obligatori. El vehicle estava aturat en una retenció al carrer de Sant Marian, prop de la carretera de Montcada. Efectuades les gestions adients, els agents van comprovar que la conductora tenia prohibit conduir per ordre judicial, i a més circulava sense assegurança. Per aquests motius, els agents van procedir a immobilitzar el vehicle i instruir diligències penals a la conductora per conduir un vehicle a motor amb privació judicial.

Hores després, a la 1.45 h de la matinada de dissabte, una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle a l’avinguda de Joaquim de Sagrera, a l’alçada del carrer d’Edison. Els agents van comprovar que el conductor era conegut per estar implicat en diversos fets delictius i que tenia una prohibició judicial per a conduir. La patrulla va veure també que el segell de la ITV estava manipulat, comprovant posteriorment que el vehicle no havia passat la inspecció corresponent i que el segell pertanyia a un altre vehicle.

El conductor infractor va ser traslladat a les dependències policials per tal de practicar les corresponents diligències penals, en estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb privació judicial, i per falsificació de document públic oficial o mercantil. A més, a les proves d’alcoholèmia els resultats van ser de 0,46 mg/l i 0,45 mg/l, per la qual cosa també va ser sancionat administrativament.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari