Despreniment d’una façana a la plaça de Gernika

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

La Policia Municipal i Bombers actuen pel despreniment d’una façana a la plaça de Gernika

Es va restringir el pas a l’edifici per raons de seguretat

Cap a les 16 h de divendres, un particular va contactar amb la Policia Municipal per informar que part d’una façana d’un edifici de la plaça de Gernika, estava caient. Una vegada al lloc, els agents van demanar la intervenció del Cos de Bombers de Terrassa perquè s’havia de treure una placa de formigó de grans dimensions, que podia ocasionar perill.

Els efectius de Bombers van sol·licitar també la presència de personal tècnic d’Urbanisme per avaluar els desperfectes de la façana, ja que podrien caure altres peces. Al mateix temps, des de la seu policial es van realitzar els tràmits necessaris per disposar de tanques per acordonar la zona.

Finalment, realitzat l’estudi per part del personal tècnic municipal, es decideix restringir el pas a l’edifici fins que no es realitzi el sanejament de les plaques deteriorades.

Sanejament d’una altra façana en un edifici de la carretera de Rellinars

A les 19.20 h de divendres, un veí de la carretera de Rellinars va sol·licitar la presència de la Policia Municipal i de Bombers perquè un tros de balconada d’un edifici ubicat a la cantonada de la carretera amb el carrer de Transversal, havia caigut a terra. L’efectiu de Bombers que s’hi va desplaçar va trigar una hora en netejar la balconada afectada, mentre els agents policials van restringir el pas a vianants i vehicles. La zona va quedar abalisada.

Actuacions policials per alcoholèmies penals i administratives

A les 4.45 h de dissabte, es van instruir diligències penals a una persona per conduir sota la influència de substàncies alcohòliques, després de ser aturat per agents de la Policia Municipal per haver realitzat una infracció de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Sotmès a les proves d’alcoholèmia, va donar resultats de 0,75 mg/l i 0,74 mg/l respectivament. El vehicle va ser immobilitzat al Dipòsit Municipal.

Cap a les 4.20 h de diumenge, uns agents de la Policia Municipal van realitzar les proves d’alcoholèmia a un conductor que circulava fent ziga-zagues pel carrer del Pantà. Aquesta persona, que va donar resultats d’1,06 mg/l i 1,05 mg/l, respectivament, va ser informat que s’instruirien diligències penals per haver conduït un vehicle de motor sota la influència de begudes alcohòliques. El vehicle va ser immobilitzat.

Una hora més tard, un altre conductor va ser interceptat per una patrulla de la Policia Municipal quan no va respectar el semàfor en fase vermella, de la plaça de Catalunya amb el carrer de Pau Marsal. En les proves d’alcoholèmia que se li van realitzar, va donar taxes de 0,78 mg/l en cada una d’elles. El vehicle va quedar immobilitzat al Dipòsit Municipal.

Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va aturar, a les 06.30 hores d’ahir dilluns, un conductor per haver realitzat un infracció de trànsit a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de l’Agricultura. El conductor, que presentava símptomes d’haver begut, va donar taxes d’alcohol de 0,75 mg/l i 0,77 mg/l en les proves d’alcoholèmia. També se li va immobilitzar el vehicle al Dipòsit Municipal.

A les 04.00 hores de dissabte, uns agents de la Policia Municipal van interceptar un conductor que conduïa de manera erràtica per la rambla de Francesc Macià. Després de sotmetre’l a les proves d’alcoholèmia, va donar taxes de 0,61 mg/l i 0,60 mg/l, respectivament.

La matinada de diumenge, cap a les 02.30 hores, una dotació de la Policia Municipal va aturar un conductor que va realitzar una infracció de trànsit a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Baldrich. El conductor va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia i va donar resultats de 0,22 mg/l i 0,24 mg/l. També va ser sancionat administrativament, juntament amb un ocupant del vehicle, per portar marihuana.

Un conductor, implicat en un accident de circulació que va passar a les 21.15 h de diumenge al carrer de Santa Marta, va donar positiu en les proves d’impregnació d’alcohol. Agents de la Policia Municipal van acudir al lloc on s’hi van veure implicats tres vehicles, un d’aquests estacionat. Segons sembla, un dels conductors circulava pel sentit nord de l’avinguda del Vallès, en accedir al carrer de Santa Marta, es va veure obligat a efectuar una maniobra sobtada que el va portar a impactar contra un altre vehicle estacionat, a causa d’un vehicle que havia iniciat la marxa sense prendre mesures de seguretat.

Un altre conductor va ser aturat dissabte, a les 22.40 h, al carrer de Menéndez i Pelayo, per haver comès una infracció de trànsit. Els agents van comprovar que el conductor havia consumit alcohol, per la qual cosa se’l va sotmetre a les proves d’impregnació, donant taxes de 0,40 mg/l i 0,36 mg/l, respectivament. Va ser sancionat administrativament.

Un vehicle atropella una vianant en una maniobra de marxa enrere

A les 9.45 h de divendres, el conductor d’un turisme, mentre feia marxa enrere al passeig de Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada amb el carrer de Joan Duch, no es va adonar de la presència d’una vianant i li va donar un cop. Aquesta persona va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, per ser atesa de lesions.

Un motorista lesionat en patir un accident de trànsit

A les 10.45 h de dissabte, un turisme i una motocicleta van col·lidir a l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada del carrer de Miño, segons sembla, perquè un dels conductors no va respectar el senyal d’stop que li afectava. Una ambulància va traslladar el motorista a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès de les lesions. Una grua va retirar el ciclomotor de la via pública i el va deixar a la seva base a disposició del titular.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari