El CV Terrassa masculí pateix a Calella

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El CV Terrassa masculí pateix a Calella per guanyar el partit al tie break final mentre que el juvenil s’imposa amb claretat al CV La Palma

El CV Terrassa pateix a Calella però acaba aconseguint la victòria. Inici del partit no va ser molt bo, ja que el Terrassa va començar rebent el servei de l’equip rival després del previ sorteig. Els equips es coneixien de la primera fase de classificació de grups, on van coincidir anteriorment i on van guanyar els de Terrassa per 3-2 en tie-break.
Els egarents tenien l’objecitu de jugar de manera ordenada molt clar encara que no seria suficient per portar-se el primer set, que es perdria per 25-22. En el segon set va haver-hi una gran reacció dels de Terrassa a causa de l’atenció posada en recepció i defensa, que proporcionava el consegüent atac on aquesta vegada donaria com resultat un 22-25 a favor.
L’inici del tercer set va servir per veure els egarenses estrenyent i fent un bon joc en les seves facetes, per acabar imposant-se per 19-25 i significant l’1-2 en el marcador. Al quart set, el Terrassa va patir el cansament del partit i va provocar la pèrdua d’aquest set per un 25-19 i provocant, de nou, el tie-break al partit. L’inici del tie break va ser negatiu pels egarencs, però es va veure una reacció important en l’equip i que els portaria a guanyar per 12 a 15 i per tant, 2 a 3 com a resultat final del partit.

El Juvenil s’imposa amb claretat

L’equip juvenil del CV Terrassa, el pasat dia dissabte, va disputar un molt bon partit contra el CV La Palma. El resultat va ser de 0-3 per al Terrassa que jugava com a equip visitant (17-25 / 19-25 / 19-25). L’equip va construir molt bones jugades gràcies a tots els seus jugadors, dins i fora la pista. Cal destacar l’actuació de Lluc, que en la posició de punta va ser l’MVP del partit gràcies a la seva col.laboració, tant en atac com en defensa. Un gran partit i tres punts més a la classificació per als més joves CV Terrassa.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari