El CTT Els Amics aconsegueix l’ascens matemàtic

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

El passat diumenge l’equip de segona categoria provincial A del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa va aconseguir l’ascens matemàtic a primera

El CTT Els Amics va aconseguir l’ascens matemàtic a tres jornades per finalitzar la lliga regular. La seva victòria contra el segon, la UE Sant Cugat, per 6 a 0 permet assolir aquesta fita important per als terrassencs. La plaça d’ascens permet lluitar pel títol de la categoria i, en cas d’obtenir el campionat, poder promocionar per l’ascens a la màxima categoria provincial, la preferent, prèvia a les lligues estatals.

L’equip està integrat per la tripleta titular amb David Calle, Gerard Màdico i Carlos Rodríguez, i ha comptat amb la participació també de Rafael Barrau i els veterans Marià Estrada i Jordi Serres. L’èxit de l’equip és un exemple del treball del planter del club egarenc. L’equip assoleix el tercer ascens consecutiu en categoria sènior.

El club celebra que l’ascens coincideixi, a més a més, amb el primer any com a entrenador d’Albert Regincós, ex palista de l’Epic Casino del Comerç, campió d’Espanya i Catalunya individual en diverses ocasions i internacional en totes les categories.

Author: Terrassa Notícies

Puntuació del Lector
[Total: 0    Average: 0/5]

Deixa un comentari