Crida del PSC perquè es mobilitzi a la manifestació

El PSC de Terrassa fa una crida a la seva militància perquè es mobilitzi de cara a la manifestació de diumenge

L’agrupació local del PSC a Terrassa ha enviat un comunicat a tota la seva militància per tal d’animar-la a participar en la mobilització a la manifestació que aquest proper diumenge, 19 de març, tindrà lloc a Terrassa. La formació socialista a la ciutat està implicada en la defensa de la gestió pública i democràtica del servei de l’aigua i, com tantes d’altres entitats, s’ha sumat a la manifestació convocada.

El PSC de Terrassa demana als seus afiliats i afiliades la màxima implicació, ja que consideren que aquesta mobilització serà molt important no sols per a la ciutat, sinó també per a tot el país. La remunicipalització dels serveis bàsics és un tema clau per al futur i Terrassa, amb l’alcalde Jordi Ballart al capdavant, està liderant un d’aquests processos de manera responsable i decidida.

A més de la carta enviada a la militància, la formació socialista també ha dissenyat una imatge informativa de la manifestació, per tal de promoure i difondre la mobilització. L’agrupació socialista local ha confirmat la presència de diversos responsables polítics de la formació a aquesta concentració, entre ells, el Primer Secretari del PSC de Terrassa, Alfredo Vega.

 

L’agrupació socialista local anima als seus afiliats i afiliades, així com a tota la ciutadania, a sortir al carrer i participar de la mobilització “Per una gestió pública i democràtica de l’aigua. S’escriu aigua, es llegeix democràcia”.

  Share:

Author: Redacció de Terrassa

Redacció Terrassa Notícies
redaccio@terrassanoticies.com

Deixa un comentari